Μετά από 658 ημέρες βρήκε δίχτυα ο Ελ Καντουρί!

Παναγιώτα Χαλκιά21 Ιουνίου 2020

Η απροσδόκητη απουσία του Γιόσιπ Μίσιτς έφερε στο προσκήνιο το δίδυμο Εσίτι – Ελ Καντουρί για τον ΠΑΟΚ. 

Οι δύο παίκτες ήταν οι επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και όπως όλα δείχνουν αυτές θα «γράψουν» και το φινάλε για τη μεσαία γραμμή. Οι δύο τους γνωρίζουν, πλέον, καλύτερα ο ένας τον άλλον και φαίνεται στο χορτάρι. 

Μάλιστα, ο Μαροκινός έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στη χθεσινή (20/6) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα όταν στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από φάση διαρκείας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-1.

Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του 29χρονου μέσου στη φετινή σεζόν και το πέμπτο συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Για να βρούμε την τελευταία φορά που είχε σκοράρει πρέπει να πάμε στον Σεπτέμβρη του 2018. Έχει βρει δίχτυα σε όλες τις διοργανώσεις στις τρεις σεζόν παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη. 

Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2017 στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο. Ο Ελ Καντουρί λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα ως αλλαγή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τέσσερις μήνες μετά στο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο θα βρει εκ νέου δίχτυα με προβολή μετά από σέντρα σουτ του Ρόμπερτ Μακ γράφοντας το 2-0.


Τον Αύγουστο του 2018 ο Δικέφαλος διεκδικεί το όνειρο του Champions League και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Βασιλεία. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Μαροκινός υποδέχεται την μπάλα από τον Πέλκα και με ένα φοβερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δικαιώνοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή του.

Ένα μήνα μετά κόντρα στον Πανιώνιο θα βρει ξανά δίχτυα. Οι «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν σκούρα στη Νέα Σμύρνη αλλά ο Ελ Καντουρί έδωσε τη λύση στο 68ο λεπτό όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση, δέχθηκε την μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής, γύρισε όμορφα και παραβίασε την εστία.

Είναι στο χέρι του, λοιπόν, να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να κερδίσει το στοίχημα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.