Βρήκε δίχτυα 179 μέρες μετά ο Μπίσεσβαρ

Παναγιώτα Χαλκιά05 Ιουλίου 2020

Φαίνεται πως η κόντρα που είχε μεσοβδόμαδα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με οπαδούς του ΠΑΟΚ λειτούργησε ευεργετικά για εκείνον. Ο Ολλανδός πείσμωσε, ήταν πιο κινητικός και έδωσε και το προβάδισμα στον Δικέφαλο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν και το πέμπτο τέρμα του 32χρονου μέσου στη φετινή σεζόν και το 25ο συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Για να βρούμε την τελευταία φορά που είχε σκοράρει πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στις αρχές του 2020, όπου και πάλι αντίπαλος ήταν ο ΟΦΗ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και στο 32ο λεπτό του παιχνιδιού ο Μίσιτς έκανε μια παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και ο Ολλανδός την βρήκε στην κίνηση και την έστειλε με τη μια στα δίχτυα.

Την τρέχουσα περίοδο ο Μπίσεσβαρ έχει βρει δίχτυα άλλες τέσσερις φορές. Τον Αύγουστο στα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ, όπου σημείωσε δύο τέρματα. Ο Πέλκας στο 24' κινήθηκε από δεξιά, έδωσε πίσω στον Μάτος, ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα, ο Φέλτμαν απομάκρυνε, ο Μπίσεσβαρ υποδέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής και με εξαιρετικό σουτ με το εξωτερικό νίκησε τον Ονανά ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού με πλασέ έγραψε το τελικό 3-2.

Το Δεκέμβριο βρήκε δίχτυα στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αμπέλ Φερέιρασ τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό και άλλαξε το παιχνίδι. Άλλαξε τα δεδομένα, τις συνθήκες, το σκορ, τις ισορροπίες, σκόραρε και έφτιαξε και το δεύτερο τέρμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.