Βρετανία: Βασάνισε και δολοφόνησε τον 1 μήνα γιο του-Με 37 κατάγματα το παιδί

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία ενός παιδιού μόλις 1 έτους στη Βρετανία, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο μόλις 1 έτους Όλι Ντέιβις εντοπίστηκε νεκρός στην κούνια του, έχοντας περισσότερα από 20 σπασμένα πλευρά και κατάγματα στο κρανίο, στην κλείδα, στα δύο του χέρια και στις αρθρώσεις όλων των άκρων του.

Η φρικώδης δολοφονία σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2017, με τον πατέρα του, τον 29χρονο Μάικλ Ντέιβις να καταδικάζεται για τη δολοφονία του παιδιού και, συγκεκριμένα, για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και τον επιτρεπόμενο θάνατο ενός παιδιού.

Για τα ίδια αδικήματα καταδικάστηκε και η μητέρα του παιδιού, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Όλι «είχε σπασμένο λαιμό μεταξύ τεσσάρων και οκτώ ημερών πριν από το θάνατό του».

Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, με ελάχιστη κάθειρξη 22 ετών, καθώς ήταν αυτός που έσπασε τον λαιμό του μόλις 1 μηνός μωρού του και το άφησε να βασανίζεται για περισσότερο από μια εβδομάδα πριν το παιδί πεθάνει.

Όπως τόνισε ο δικαστής, ο Ντέιβις είχε προκαλέσει όλους τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια τεσσάρων ολονύχτιων επεισοδίων βίας και είχε δείξει «ειλικρινή αδιαφορία» για τον βασανισμό του παιδιού του, χωρίς να ζητά ιατρική βοήθεια. 

Όλο αυτό το διάστημα, η μητέρα του παιδιού, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ετών, καθώς εμφανίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω χρόνιας νευρολογικής πάθησης, παρακολουθούσε αμέτοχη και δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί της. 

«Τουλάχιστον πέντε διαφορετικοί μηχανισμοί απαιτούνταν για να προκληθεί αυτή η τρομερή σειρά τραυματισμών. Μάικλ Ντέιβις, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας απογοητεύτηκες και θύμωσες και αυτό οδήγησε σε τρομερή βία. Του επιτεθήκατε πολλές φορές. Οι επιθέσεις στις διάφορες μορφές τους ήταν επίσης βίαιες – ιδίως ο θανάσιμος τραυματισμός στον αυχένα», σημείωσε ο δικαστής.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.