Βρετανία: Όχι Astra Zeneca κάτω των 30!

Αλέξανδρος Τσίγγος08 Απριλίου 2021

Οι πίνακες είναι από το ίδιο ινστιτούτο Wilton Center for Risk and Evidence Communication


Ο πίνακας της χθεσινής παρουσίασης


Ο χθεσινός πίνακας δεν αναφέρεται ειδικά στις θρομβώσεις αλλά γενικά στην πιθανότητα βλάβης από το εμβόλιο ΔΕΞΙΑ μέσα στο σομόν χρώμα. ΑΡΙΣΤΕΡΑ με μπλε χρώμα είναι οι πιθανότητα να καταλήξει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κάθε κατηγορία ηλικίας.

Ο κάτω πίνακας αποτυπώνει τους αριθμούς και τα ποσοστά σε θανάτους ανά 100.000 και ανά 1.000.000 σε ηλικίες στην Μεγάλη Βρετανία ανάλογα με τον πληθυσμό κάθε ηλικίας.

Ο πίνακας που παρουσίασαν οι βρετανοί δεν αφορά αποκλειστικά την πιθανότητα της βλάβης από τον εμβολιασμό με θρόμβωση αλλά κάθε είδους βλάβης.

Λογικό, γιατί οι συσχετιζομένοι θάνατοι μόνο από το εμβόλιο της Astrazeneca στην Μεγάλη Βρετανία είναι 421:


Στις αναφορές της το NHS δεν λέει πόσες είναι οι σοβαρές βλάβες που έχουν προκληθεί ούτε και σε ποιες ηλικίες.

Μπορούμε όμως αυτό να το υποθέσουμε από την βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμακοεπαγρύπνησης όπου έχουμε καταχωρημένους μέχρι της 4 Απριλίου 971 σχετιζόμενους θανάτους μόνο από το εμβόλιο της AstraZeneca και αφορούν κύρια ηλικίες από 19 έως 64.


Ίσως το πιο ουσιαστικό και αποκρυπτόμενο στον πίνακα που παρουσίασε η Βρετανική ομάδα είναι ότι, ο ιός μέσα από την φυσική του δραστηριότητα δεν επιμολύνει όλο τον πληθυσμό. Το εμβόλιο όμως σαν επιβαλλόμενη επιλογή σε όλο τον πληθυσμό, κάνει εκείνους τους στατιστικούς αριθμούς 1,1 – 0,8 – 0,5 – 0,4 – 0,2 στα 59.000.000 βρετανών τεράστιους!! Αρκούν μερικοί πολλαπλασιασμοί για να δείξουν τον Αρμαγεδώνα. Όπως και το στοιχείο ότι μέχρι την ηλικία των 40 ετών, έχεις ίδιες πιθανότητες να καταλήξεις στην Εντατική, είτε από το εμβόλιο είτε από τον ιό!




Πίνακας εμβολιασμών ανά χώρα και ανά εμβολίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου.


Στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων της Υπηρεσίες Φαρμακοεπαγρύπνησης, μας δίνει πρόσθετα αριθμούς που δεν φτάνουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν φτάνουν γιατί θα σαμποτάριζε η ανάγνωση τους το Εμβολιαστικό Πρόγραμμα που έχουν επιβάλει.

101.459 not recovered (δεν έχουν αποθεραπευτεί)

158.132 recovered (έχουν αποθεραπευτεί)

104.129 recovering (βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους)

Όλοι οι αριθμοί αυτοί αφορούν μόνο το εμβόλιο της Astra Zeneca, 19.000.000 εμβολιασμούς που έχουν γίνει.

Και οι θρομβώσεις δεν είναι η πιο συνηθισμένη επιπλοκή!!

Θάνατοι και επιπλοκές από καρδιολογικές διαταραχές 123 μη αποθεραπευθέντες 923:


Θάνατοι και επιπλοκές από γενικές διαταραχές 338 με μη αποθεραπευθέντες 26.708

Και ούτω καθεξής για οφθαλμολογικές, ρινικές, ψυχιατρικές, νευρολογικές γαστρολογικές διαταραχές.

Η μεγάλη εικόνα που προκύπτει ως αλήθεια είναι πράγματι τρομακτική.

Το πιο ίσως τρομακτικό είναι, ότι αφορά ηλικίες που έχουν από μηδενικό έως ελαχιστότατο ποσοστό συνεισφοράς τους θανάτους από τον ιό.

Ηλικίες που αν επιμολύνονταν θα την περνούσαν στο σπίτι τους!

Με δούρειο ίππο την φυσική θνησιμότητα των μεγάλων ηλικιών, φαρμακοβιομηχανίες, κυβερνήσεις και θεσμοί που δεν μπορούν να κληθούν σε απολογία, προχωρούν σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Εδώ είναι ένας πίνακας του 2009 στην Ελλάδα που αφορά την φυσική θνησιμότητα όλων των ηλικιών. Είναι εκπληκτικό ότι το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι πολύ μικρότερο αναλογικά με την φυσική θνησιμότητα.

 εκπληκτικό ότι το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι πολύ μικρότερο αναλογικά με την φυσική θνησιμότητα.


Στην Ελλάδα η απουσία οποιασδήποτε ουσιαστικής επιτήρησης της επιδημίας εδώ και ένα χρόνο, όπως και ότι όλος ο έλεγχος γίνεται από κεντρικούς μηχανισμούς στην προσπάθεια της διαχείρισης των ψεμάτων, είναι αδύνατον να έχουμε μια πραγματική εικόνα της κατάστασης. Η επιτήρηση, οι έλεγχοι, τα εργαστήρια, οι καταγραφές και η αντιμετώπιση θα έπρεπε να γίνεται σε Περιφερειακό Επίπεδο και Αποκεντρωμένα και όχι από το Αποτυχημένο Επιτελικό Κράτος του κυρίου Μητσοτάκη.

Αυτό αποτελεί ένα πραγματικό ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του Ελληνικού λαού για το οποίο πρέπει να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του και για την υγειονομική καταστροφή που έχουν προκαλέσει όπως και για την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. Ειδικά όταν ένας αχαρακτήριστος πρωθυπουργός προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου « οι γονείς του επόμενου ανεύθυνου είναι οι επόμενοι που θα τεθούν σε διασωλήνωση».

Στην τιμωρία αυτή πρέπει να μπούνε όλοι οι επιστήμονες και πολιτικοί παράγοντες που έχουν υπηρετήσει αυτό το έγκλημα!

Ο λαός που τον έχεις καλέσει να εκπληρώσει τα χρέη μιας Ατομικής Ευθύνης, χρειάζεται την πραγματική αποτύπωση της αλήθειας σε ότι αφορά τον ιό, την πανδημία, τους θανάτους, τα κρούσματα, τους ασυμπτωματικούς, τα εργαστηριακά αποτελέσματα και σε πόσους κύκλους πραγματοποιούνται οι RT PCR!

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι εμβολιασμοί την επιδημία δεν την καταπολεμούν ούτε αφορούν την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών και έχει δηλωθεί επίσημα και στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και (πέρα από άλλους λόγους που θεωρητικά ανήκουν στον κλάδο είτε μιας ζοφερής αυριανής πραγματικότητας η της συνωμοσιολογίας), αφορούν το να μην εκτεθεί η καταστροφική πολιτική όλων των κυβερνήσεων της Ευρώπης αλλά και της Ελληνικής που προκάλεσε κατεστραμμένα Εθνικά Συστήματα Υγείας.

Υπενθυμίζουμε την φοβερή δήλωση του Γάλλου υπουργού Υγείας :

«τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί είναι επίσης εκείνα που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρής νόσου και θανάτου σε περίπτωση αρχικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή μετά την παραγωγή αντισωμάτων από το εμβόλιο ή την μόλυνση του εμβολιασμένου από μια νέα παραλλαγή του»

Επιμύθιο: Σε μελέτη που έγινε σε πληθυσμό 9.980.000 διαπιστώθηκε ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μετέδωσαν σε κανέναν από τις επαφές τους τον ιό!!!!


Οι χώρες που απαγόρευσαν την χορήγηση του εμβολίου η όρισαν ηλικιακά όρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.