Συμφωνώ με τον Αλέξη…

Μιχάλης Βραζιλιάνος18 Μαρτίου 2020

Είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας εμείς οι Ελληνες. Αλίμονο… Γράψαμε ιστορία άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά, όλοι στα αχνάρια τα δικά μας πάτησαν για να σηκώσουν κεφάλι.

Τώρα βέβαια, όλοι τους… πατάνε το δικό μας κεφάλι αλλά αυτή είναι μια άλλη, εντελώς διαφορετική ιστορία την οποία κάποια στιγμή θα την πιάσουμε και θα την αναλύσουμε δεόντως.

Λοιπόν, δεν θα ασχοληθώ με τον ριμαδο-κινεζικο-κορονοϊό σήμερα, ούτε και με το Στοίχημα φυσικά διότι αυτό για κάνα μήνα –τουλάχιστον- ακόμη, δεν πρόκειται να σκάσει μύτη. Με το ποδόσφαιρό μας θα ασχοληθώ και οφείλω να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα έθεσε επί τάπητος ο Αλέξης Κούγιας.

Διάβασα στο metrosport.gr την πρότασή του, τις σκέψεις και τις απόψεις του εν πάση περιπτώσει επί του θέματος που κυριαρχεί πλέον σε ό,τι αφορά στο πώς πρέπει να διαμορφωθεί ο χάρτης στο κακόμοιρο γαλανόλευκο ποδόσφαιρό μας και επαναλαμβάνω, συμφωνώ στο απόλυτο.

Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν, με επιστολή του προς τον Λευτέρη Αυγενάκη (νάτος, εμφανίστηκε πάλι ο υφυπουργός μας, να χαρώ εγώ…) ζήτησε την διακοπή της αγωνιστικής σεζόν λόγω του ριμαδο- κορωνοϊού και πρότεινε για την αναδιάρθρωση των Επαγγελματικών Κατηγοριών τα εξής:

--- Να επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει… Οπερ πάει να πει ότι η πρώτη εξάδα θα είναι αυτή που θα πάρει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με την σειρά που έχουν, με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, τον ΠΑΟΚ δεύτερο και θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάει λέγοντας…

--- Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την «Σούπερ Λίγκα 1» και αύξηση των ομάδων σε 16 (από τις υπάρχουσες 14…). Παραμένουν στα μεγάλα σαλόνια δηλαδή Παναιτωλικός και Πανιώνιος και ανεβαίνουν από την «Σούπερ Λίγκα 2» ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης…

--- Για την «Σούπερ Λίγκα 2», οι 12 ομάδες να γίνουν 16, εκεί όπου θα υποβιβαστούν τόσο ο Απόλλων Πόντου (δυστυχώς…) όσο και η Κέρκυρα.

--- Ανεβαίνουν από την Φούτμπολ Λιγκ οι έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας…

Ορατό το ενδεχόμενο να καταλήξουμε κάπου εκεί ως ελληνικό ποδόσφαιρο λέω εγώ ως εκ τούτου. Λογική εξέλιξη θα έλεγα και έχω την αίσθηση (για να μην πω πεποίθηση) ότι προς τα εκεί βαδίζουμε.

Όλα αυτά βέβαια μετά από… κάνα δίμηνο, καθώς ο ριμαδο-κινεζικο-κορονοϊός μας έχει στριμώξει για τα καλά…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.