Βραζιλιάνος: Στον άσο Σαλερνιτάνα και Βαγιαδολίδ, στο «Χ» Καέν, Παρί και Γκινγκάμπ

Μιχάλης Βραζιλιάνος05 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το στοιχηματικό σημερινό μενού έτσι; Προσωπικά, το πιστεύω πολύ και μάλιστα το αισιόδοξο αυτό μήνυμά μου το προεκτείνω και το πάω έως και την Δευτέρα καθώς το τριήμερο που ξετυλίγεται μπροστά μας, όντως προσφέρει αρκετές επιλογές.

Δεν σας κρύβω μάλιστα, ότι ξέχωρα από τις πιθανές ισοπαλίες τις οποίες όπως όλοι γνωρίζετε η στήλη «λατρεύει» εδώ και χρόνια, στο τραπέζι έχουν πέσει και ορισμένα ασόδυα με αξιόλογες αποδόσεις αλλά και κάποια από έναν τομέα, των φαβορί, που στην κυριολεξία αξίζουν προσοχής. Όχι μόνο από τα πρώτης διαλογής πρωταθλήματα αλλά και από εκείνα που κάποιοι από εσάς, συνηθίζετε να «αποφεύγετε».

Ωστόσο, αλίμονο, όλα αυτά, δε σημαίνουν σε καμία περίπτωση ότι δεν θα μείνουμε πιστοί στην στρατηγική μας. Στρατηγική η οποία θέλει να μην ξεφεύγουμε με τα πονταρίσματά μας, στρατηγική η οποία έχει να κάνει με το ότι… «χτυπάμε» και φεύγουμε, πάντα με μέτρο, έχοντας την καλή ενημέρωση ως πρώτο σύμμαχό μας, με δεύτερο φυσικά όπως πάντα άλλωστε, την τύχη.

Α, παρεμπιπτόντως, παραλίγο να το ξεχάσω, επιτέλους, πατά χορτάρι και η β’ εθνική μας κατηγορία. Εστω… Νοέμβριο μήνα. Ενα πρωτάθλημα παρεμπιπτόντως το οποίο αναμένεται να δώσει αρκετές στοιχηματικές βοήθειες καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Λοιπόν, πάμε στο δια ταύτα, αρχίζοντας με τα δικά μας, τα γαλανόλευκα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας και στο Λαμία – Βόλος ΝΠΣ λέω ότι η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Σαφώς και δεν θέλει καμία από τις δύο ομάδες να χάσει, αλίμονο. Αμφότερες θεωρώ θα προσέξουν τα νώτα τους πρωτίστως και εδώ, θα αγοράσω ξέχωρα από την ισοπαλία, και τα 1-1, 0-0 για τελικό αποτέλεσμα…

Στο ΟΦΗ – Ιωνικό αργότερα, έχω τον άσο στην πρώτη γραμμή και το «Χ» στην κάλυψη. Με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην εμπροσθοφυλακή, το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» να παίζει ως βοήθεια, με 2-0 για τελικό σκορ και το 1-1 στην εφεδρεία.

Την ισοπαλία βλέπω και στο Περιστέρι, στο Ατρόμητος – Αρης, εκεί όπου προσέξτε, δεν έχω δεύτερο σημείο. Μπαίνει το «Χ» σε δελτίο με λάθη και ό,τι προκύψει… Αλλωστε οι ομάδες έχουν κάποια προβλήματα στον μεσοαμυντικό τους τομέα ενώ διαθέτουν καλές μονάδες μεσοεπιθετικά και όπως αντιλαμβάνεστε, όλα είναι πιθανά. Επίσης σημειώστε, μου αρέσει και το «Γκολ-Γκολ» αλλά και τα 1-1 και 2-2 για τελικό σκορ.

Στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα τέλος, καθώς η απόδοση στον άσο είναι για… να ‘χαμε να κλαίγαμε, πάω με το «Αντερ», με το «1-1 ημίχρονο-τελικό» στην πρώτη γραμμή και το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην εφεδρεία, όπως και τα 1-0 και 2-0 για τελικό αποτέλεσμα (όπερ πάει να πει ότι ακόμη και το «Νο-Γκολ» αποτελεί επιλογή).

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες επιλογές μου δε, ρίξτε μια ματιά στις κάρτες-προτάσεις και στα –Τips- μου και θα καταλάβετε εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ… Ταμείο σήμερα το βράδυ, στην εκπομπή μου «Λυκόφως», στο Metropolis 95,5, εκτάκτως σήμερα, ακριβώς τις 20:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Ρεάλ Μαδρίτης - Ιντερ, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό». Εναλλακτική επιλογή, το Φλουμινένσε - Κορίνθιανς, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-2 ημίχρονο-τελικό».

*** Από σήμερα, επειδή αρκετοί φίλοι αναγνώστες και ακροατές το ζητούν, θα σας έχω και μία πρόταση με σκορ… Πρόταση η οποία ελπίζω να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σας από εδώ και στο εξής, με την υποσημείωση φυσικά ότι μιλάμε για πολύ δύσκολη αποστολή. Ανάλογα με την αγωνιστική και το πρόγραμμα, θα έχετε και ένα σύστημα 2-3-7, ή 2-3-6 ή ακόμη και ένα 2-3-5 (από την δυάδα αρχίζουμε εννοείται…).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ 1(Χ)

ΣΑΝΤΟΣ – ΑΒΑΪ 1

ΑΝΖΕ – ΛΑΝΣ 2

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Φροζινόνε… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΝΙΜ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΛΤΣΕ 1

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΚΑΕΝ Χ

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΠΑΡΙ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ Χ

ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ Χ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 1

ΑΖΑΞΙΟ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Χ

ΝΤΙΖΟΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ – ΚΑΛΙΑΡΙ Χ

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ Χ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΙΨΙΑ Χ

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ Χ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΕΑΡΑ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ (ή 2-3-7 ΣΥΣΤΗΜΑ, 57 ΣΤΗΛΕΣ)

ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1-3

ΓΚΛΕΝΤΟΡΑΝ – ΝΤΑΝΓΚΑΝΟΝ 3-0

ΣΑΝΤΟΣ – ΑΒΑΪ 2-0

ΜΙΛΑΝ – ΣΠΕΤΣΙΑ 2-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ 3-0

ΓΚΟΪΑΣ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΝΤΕ 2-0

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΕΑΡΑ 2-0

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-7 σημεία, σύνολο 57 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,10 metro τη στήλη…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.