Βραζιλιάνος: Στο «Χ» η Οσέρ, στο «Χ» η Βαλενσιέν, διπλό η Χάβρη…

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Εγραψε ιστορία και η πρώτη γύρα αγώνων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (εδώ όπου ειλικρινά, δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ), χωρίς να προκύψει παρεμπιπτόντως κάποια έκπληξη και το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημά μας.

Βέβαια, δεν υπάρχει μόνο η Σούπερ Λίγκα στο τραπέζι αυτό το τετραήμερο που αρχίζει σήμερα αλλά και άλλα πρωταθλήματα και επειδή για το δικό μας θα ασχοληθούμε από αύριο, ας δούμε που μπορούμε να «πατήσουμε» σε ό,τι αφορά στο σημερινό μενού, εδώ όπου υπάρχουν ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις, κυρίως από Γαλλία μεριά και σε δεύτερη φάση, από τις μικρές Ολλανδέζες.

Σε ό,τι αφορά στα φαβορί λοιπόν, με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που έχω επιλέξει είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Χάβρη, Σατορού (αξίζει το ρίσκο), Αβράνς *, Βιλεφράνς *, Κρετέιγ *, Λαβάλ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Μπουργκ Περονάς *, Ντανκέρκ (χαλαρά εδώ…), Ρεντ Σταρ (με μία δόση ρίσκου εδώ…), Εξέλσιορ *, Τέλσταρ, Μπρέντα, Μπενφίκα (από το ημίχρονο εδώ ο άσος ώστε να έχουμε μία κάπως αξιόλογη απόδοση), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (με την ισοπαλία από κοντά για βοήθειες…) και τέλος, Πόρτο, εδώ όπου πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει η τιμή στο διπλό της καθώς η Μορεϊρένσε δύσκολα χάνει στην έδρα της (μία καλή επιλογή θα ήταν το «Χ-2 ημίχρονο-τελικό».

Τips :

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Ας μπούμε στον τομέα και των ειδικών στοιχημάτων τώρα, εδώ όπου τα πολλά γκολ στην Ολλανδία, εννοείται πως έχουν τον πρώτο λόγο… Σε ό,τι αφορά στα «Goal-Goal» λοιπόν, σημειώστε τις περιπτώσεις των Καμπούρ (με 2-2 και 1-1 σκορ), Ντε Γκράαφτσαπ (με 2-2 σκορ), Εξέλσιορ (με 1-2 σκορ), Τέλσταρ (με 2-1 σκορ), Μπρέντα (με 1-2 σκορ) και με ρίσκο μετά, Μαρσέιγ, με 1-1 και 2-2 για τελικό αποτέλεσμα.

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΚΡΕΤΕΪΓ – ΛΕ ΠΟΥΪ 1 - NG

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ 2

ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΜΠΡΕΝΤΑ 2

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Κρετέιγ και ένα με το No-Goal της. Ενδεικτικά, με 12 metro σε κάθε δελτίο (σύνολο 24 metro).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΖΑΞΙΟ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ Χ

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΤΡΟΥΑ Χ

ΛΕ ΜΑΝ – ΟΣΕΡ Χ

ΝΑΝΣΙ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Χ

ΝΙΟΡ – ΧΑΒΡΗ 2

ΑΒΡΑΝΣ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ ΑΖΑΞΙΟ 1

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,60 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΠΟ – ΛΥΩΝ ΝΤΟΥΣΕΡ Χ

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ Χ

ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ – ΣΟΛΕ 1

ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ - ΜΠΕΖΙΕΡ 1

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β Χ

ΡΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΤΡΟΥΑ 0-1 ΓΚΟΛ

ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ – ΣΟΛΕ 2-3 ΓΚΟΛ

ΚΡΕΤΕΪΓ – ΛΕ ΠΟΥΪ 2-3 ΓΚΟΛ

ΚΑΜΠΟΥΡ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ 4-6 ΓΚΟΛ

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β 4-6 ΓΚΟΛ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΒΕΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2 : Από «Under» μεριά τώρα, γκρουπ ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό, μου αρέσουν πολύ ομολογώ οι Αζαξιό (με 0-0 και 1-1 σκορ), Κλερμόν (με 0-0 σκορ), Νανσί (με 0-0 και 1-1 σκορ), Βιλεφράνς (με 2-0 σκορ), Κρετέιγ (επίσης με 2-0 σκορ) και Λαβάλ, με 1-0 και 0-0 εκεί για τελικό αποτέλεσμα.

Από το μενού των «2-3 Goal» τέλος, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, ξεχώρισα τις Βιλεφράνς, Κρετέιγ, Μπρέντα, Μπενφίκα (με 2-0 και 3-0 σκορ) και με ρίσκο αργότερα, Πόρτο (με 0-2 και 1-1 σκορ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.