Βραζιλιάνος: Στο «Χ» η Μπενεβέντο, στο «Χ» η Σουντιρόλ, στο «Χ» και η Κάλιαρι

Μιχάλης Βραζιλιάνος18 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Σπουδαία ημέρα η σημερινή έτσι; Δεν είναι σύνηθες να ξυπνάς και να έχεις την ευκαιρία να έχεις στην ατζέντα σου έναν… τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κάθε τέσσερα χρόνια σου δίνεται αυτή η ευκαιρία….

Σπουδαία ημέρα αυτή λοιπόν όχι μόνο για τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και τους παίκτες του Στοιχήματος, εδώ όπου όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, απαιτείται ιδιαίτερη δόση προσοχής καθώς τα πάντα είναι πιθανά και εν πάση περιπτώσει, η αναφορά μου αυτή στοχεύει στο να καταστεί σαφές ότι οποιοδήποτε ποντάρισμα πάνω σε έναν τελικό τέτοιου επιπέδου, κρύβει παγίδες. Αλίμονο… Αλλωστε μιλάμε για δύο ομάδες που διαθέτουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανατρέψουν οποιαδήποτε δεδομένα. Πόσω μάλλον δε όταν έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες καθώς στο στρατόπεδο της Γαλλίας έχουμε απουσίες ενώ σε ό,τι αφορά στην διαιτησία, καλύτερα να μην το εμβαθύνουμε διότι πολύ απλά, δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.

Συνεπώς, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να χαρούμε τον τελικό μέσα από ένα ποντάρισμα το οποίο… θα έχουμε… ξεγράψει σε ό,τι έχει να κάνει με την προσμονή ενός κέρδους. Ο,τι προκύψει με λίγα λόγια… Το διασκεδάζουμε και τίποτα παραπάνω. Απλά προσέξτε, εμείς που ποντάραμε την Γαλλία για κατάκτηση του τροπαίου, μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα την όλη κατάσταση. Κάνουμε μία απλή κάλυψη στην Αργεντινή και έχετε γεια βρυσούλες. Απλά απολαμβάνουμε τον τελικό και ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει.

Σε ό,τι αφορά δε στο 90λεπτο, είμαι της άποψης ότι κανείς δε μπορεί να μην σκεφτεί σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο της παράτασης. Αλίμονο. Σ’ αυτή την μερίδα ανήκω και εγώ, με την ισοπαλία να έχει την προτίμησή μου και μάλιστα με 1-1 και 2-2 για τελικό σκορ. Σε ένα «Συνδυαστικό ποντάρισμα» λοιπόν μπορούμε άνετα να έχουμε το «Χ» ή ακόμη και το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό», το «Γκολ-Γκολ» (εναλλακτική προσέξτε και το «2-3 Γκολ»), παρέα με έναν σκόρερ, είτε τον Εμπαπέ ή τον Ζιρού από πλευράς Γαλλίας, είτε τον Μέσι ή τον Αλβαρες.

Ξέχωρα από τον μεγάλο τελικό πάντως (από τον οποίον εύχομαι ολόψυχα να βγει νικήτρια η ομάδα της Γαλλίας) έχουμε κι’ άλλες επιλογές στο τραπέζι. Εχουμε τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας, την β’ κατηγορία της Ελλάδας μας, την β’ κατηγορία της Ισπανίας και κάνα-δυο παιχνίδια από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Δυνατές κόντρες αυτές, οι οποίες πάντα προσφέρουν υψηλού επιπέδου αποδόσεις και θα ήθελα να τονίσω εδώ ότι μ’ αυτές θα ασχοληθώ, σε κάνα-δυό συστήματα με λάθη.

Ας αρχίσουμε λοιπόν την αναζήτησή μας στο στοιχηματικό αυτό διήμερο που ακολουθεί (έχει το ρεπό της η στήλη αύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…) και τα λέμε μαζί στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, αύριο το πρωί, όπως κάθε πρωί σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ακριβώς στις 4:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Λεβάντε - Εϊμπαρ, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με τον άσο ή αν θέλετε να πάρετε μεγαλύτερο ρίσκο, το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό». Εναλλακτική επιλογή, το Τζένοα - Φροζινόνε, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε επίσης με τον άσο, ή το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Δευτέρα δε, είναι το Οντεϊς Σερινιόλα – Γιούβε Στάμπια, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «1» ενώ εναλλακτική εδώ, αποτελεί το Λεγκανές – Ρεάλ Σαραγόσα, στο «Χ», το οποίο επίσης χρειάζεται μία κάλυψη στον άσο, ή στο «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ – ΠΟΤΕΝΤΖΑ 1

ΠΕΣΚΑΡΑ – ΠΙΚΕΡΝΟ 1(Χ)

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ 1

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Πεσκάρα… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΜΟΝΤΕΝΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ Χ

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ Χ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ Χ

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ Χ

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΙΜΠΙΖΑ ΕΪΒΙΣΑ 1

ΚΟΖΕΝΤΣΑ – ΑΣΚΟΛΙ Χ

ΑΡΑΝΤ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 2

ΤΖΕΝΟΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ Χ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΡΓΚΕΣ – ΜΙΟΒΕΝΙ 1

ΜΟΝΤΕΡΟΣΙ – ΑΒΕΛΙΝΟ Χ

ΤΟΡΕ ΝΕΑΠΟΛΙΣ – ΦΟΤΖΙΑ Χ

ΜΑΛΑΓΑ – ΑΛΑΒΕΣ 2

ΟΝΤΕΙΣ ΣΕΡΙΝΙΟΛΑ – ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

Το «συνδυαστικό ποντάρισμα της ημέρας» : Ξέχωρα από το παιχνίδι του τελικού Αργεντινή - Γαλλία που ανέφερα πιο πριν, εκεί όπου προσωπικά θα ποντάρω στο (Χ)+( Γκολ - Γκολ)+(Μέσι - σκόρερ) με απόδοση περίπου στο 9,50, δείτε λίγο αύριο, το Γουί γκαν - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο (2)+(2 - 3 Γκολ)+(Εντιαγέ - σκόρερ) με απόδοση περίπου 7,00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.