Βραζιλιάνος: Ο τελικός, ναι, έχει φαβορί…

Μιχάλης Βραζιλιάνος21 Μαΐου 2022

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου… Λατρεύουμε το ποδόσφαιρο από μικρά παιδιά και κάθε μέρα που περνά, η λατρεία μας ανεβάζει ρυθμούς. Στην αντίπερα όχθη, σε ό,τι αφορά στο Στοίχημα, επίσης η «λατρεία» χτυπά υψηλά νούμερα, ωστόσο, το έχω πει πάμπολλες φορές, είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα σε άλλα επίπεδα.

Πόσω μάλλον δε όταν μιλάμε για έναν τελικό Κυπέλλου, με δύο βαριές φανέλες στο χορτάρι, με ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, σε μία στην κυριολεξία γιορτή του αθλήματος. Τελικός ο δικός μας πάντως, ο οποίος κατά τη γνώμη μου έχει φαβορί. Ναι, σύμφωνοι, σε φόρμα ο Παναθηναϊκός, πιο ξεκούραστοι Πράσινοι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος συμπληρώνει… 60 αγώνες φέτος, όμως, όμως λέω, οι Θεσσαλονικείς έχουν στα υπέρ τους περισσότερους και δυνατότερους συμμάχους.

Κατ’ αρχάς ο Δικέφαλος διαθέτει καλύτερους, ποιοτικότερους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Δεύτερον, έχει στον πάγκο καλύτερο προπονητή. Τρίτον, έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα, βλέπε Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ινγκασον, Κούρτιτς, Ζίφκοβιτς, Μπίσεσσβαρ, ακόμη και Πασχαλάκη… Ε, αν βάλω στο τραπέζι και τον… Ελ Καντουρί, η βαλίτσα πάει μακριά.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρω και στον τίτλο μου σήμερα, ο τελικός έχει φαβορί και αν το τραβήξω λίγο παραπέρα, η απόδοσή του ΠΑΟΚ στο 2,80 (!!!), βγάζει μάτια όπως λέει και ο λαός. Αλλωστε πέραν του Μιχαηλίδη, όλοι οι παίκτες δίνουν το «παρών» στην πρόσκληση του Ραζβάν Λουτσέσκου οπότε, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει πάμπολλες επιλογές στην διάθεσή του.

Επαναλαμβάνω ωστόσο, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι σε 90 λεπτά αγώνα τα πάντα είναι πιθανά. Μπάλα είναι, γυρίζει ξαφνικά και μπορεί να εκτεθείς από εκεί που δεν το περιμένεις. Βασιζόμενος όμως σε όλα όσα ανέφερα (και προσοχή, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, όχι στην οπαδική μου προτίμηση…), το διπλό είναι άξιο προσοχής. Τελεία και παύλα…

Αυτά για τον μεγάλο τελικό. Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες προτάσεις μου, ρίξτε μια ματιά στις κάρτες-προτάσεις πιο κάτω και εύκολα θα αντιληφθείτε πώς θα κινηθώ… Τα λέμε αργότερα, το βράδυ, όπως κάθε Σάββατο εδώ και χρόνια, στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5 σήμερα εκτάκτως λίγο νωρίτερα, στις 20:00, έως τα μεσάνυχτα…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Παλέρμο – Βίρτους Εντέλα, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «1», με 1-1 και 1-0 για τελικό σκορ.

Εναλλακτική επιλογή, το Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Κοριτίμπα, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «2», εδώ όπου αν θέλετε, μπορείτε να το συνδυάσετε με το «Αντερ», με 0-0 και 1-1 για τελικό αποτέλεσμα.

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ 1(Χ)

ΓΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 1

ΙΜΠΙΖΑ – ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Μάλαγα… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΟΠΕΡΑΡΙΟ – ΙΤΟΥΑΝΟ Χ

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2

ΜΑΛΙΝ – ΓΚΕΝΚ 2

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΘΕΛΤΑ Χ

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΝΑΜΟ Χ

ΠΙΖΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ 1

ΟΥΕΣΚΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β 2

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΣΠ. ΧΙΧΟΝ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΝΖΕ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ Χ

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΛΥΩΝ 2

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ Χ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ

ΣΑΝΤΟΣ – ΣΕΑΡΑ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Δείτε κάποιες πιθανές εκπλήξεις: Χέρακλες Αλμέλο - Εξέλσιορ στο «Χ», Λάτσιο - Βερόνα στο «Χ» και με… υπερβολική δόση ρίσκου, Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς στο «2» και Φλαμένγκο – Γκοϊάς στο «Χ». Επίσης προσέξτε, σίγουρα δεν αξίζουν πονταρίσματος, φαβορί όπως η Ρέιντζερς και η Παλμέιρας.

*** Σημειώστε ορισμένα πιθανά τελικά σκορ : ΦΚ Αϊντχόφεν στο 2-1 (κάλυψη στο 1-1 σκορ), Μόλντε στο 2-0 (κάλυψη στο 3-0), Λυών στο 1-2 (κάλυψη στο 1-3 σκορ) και τέλος Αλμερία, στο 2-0 (κάλυψη στο 3-0 σκορ).

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.