Βράνιες: «Πόσο χρόνο διαθέτει για Τσόλακ ο ΠΑΟΚ;»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2020

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντόνιο Τσόλακ ο άλλοτε παίκτης του Άρη, Γιούριτσα Βράνιες, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εκφράζοντας τη βεβαιότητα του ότι ο Κροάτης είναι ποιοτικός, δεινός σκόρερ και σύντομα αναμένεται να αρχίσει να σκοράρει. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το τι θυμάται από τον Άρη: «Μου άρεσε η Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογος μου φέρθηκε καλά. Ο προπονητής μου φάνηκε καλά. Έχω καλές αναμνήσεις από τον Άρη».

Για τον Τσόλακ: «Είναι ένα πολύ καλός παίκτης. Τον ξέρω καλά. Τον γνώρισα από τη Γερμανία. Πριν από τέσσερα πέντε χρόνια πήγε στη Ριέκα και έδειξε ότι είναι πολύ καλός και διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ. Χρειάζεται χρόνο για να δείξει την ποιότητα του. Υπάρχει πίεση εδώ και θέλει χρόνο. Το ερώτημα είναι πόσο χρόνο έχει ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να αρχίσει να σκοράρει στα επόμενα τρία παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Σφιντέρσκι. Ο Τσόλακ θα αλλάξει τον αέρα του στην Κροατία λόγω των εθνικών αλλά όταν επιστρέψει θα πρέπει να αρχίσει να σκοράρει». 

Για τη θέση του Τσόλακ: «Ταιριάζει καλύτερα να αγωνίζεται μόνος τους. Αυτό έκανε και στη Ριέκα. Όταν παίζει με δύο, δεν έχει το χώρο να κυνηγήσει κάθε μπάλα. Με δύο καλούς εξτρέμ θα του ταιριάξει περισσότερο».

Για το τι θα έλεγε στον Τσόλακ: «Ο Τσόλακ είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ακούει θετικά πράγματα για εκείνον. Να μην ακούει αρνητικά σχόλια και έντονη κριτική καθώς θα τον πάρει από κάτω. Αν τον αντιμετωπίζουν θετικά, θα αποδώσει και θα πετυχαίνει γκολ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. Είναι μια καλή ομάδα. Ήταν άτυχος που δεν πέρασε στους ομίλους. Το Europa League είναι καλό όμως. Έχει έναν τεχνικό διευθυντή που ταιριάζει σε βαλκανικές ομάδες. Πάει πολύ καλά και πρέπει να στηριχθεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.