Βραδιά παράγκας στο Φάληρο, άνεμος αισιοδοξίας στην Τούμπα

Δημήτρης Μπούζας30 Ιανουαρίου 2023

Ο εκ Θεσσαλονίκης νέος Σπάθας, έδωσε τα ρέστα του για να νικήσει ο «δαφνοστεφανομένος». Οι Κρητικοί ήταν χαμένοι από χέρι με τον ορισμό του Παππαδόπουλου. Θλιβερή και πάλι η COSMOTE TV, στην προσπάθεια της να καλύψει τα ολοφάνερα, προκλητικά και σκανδαλώδη της διαιτητικής εύνοιας της ομάδας του λιμανιού.

Δεν θα ξεκινήσω από τα όσα «συνέβησαν» χθες το βράδυ στο Φάληρο. Θα τα φυλάξω για τον επίλογο μου. Άλλωστε η αρχική μου σκέψη ήταν να ασχοληθώ αποκλειστικά με τα όσα «συμβαίνουν» στην Τούμπα. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, μπορεί κανείς άνετα να διαπιστώσει ότι στην ασπρόμαυρη οικογένεια επικρατεί μια απόλυτη ηρεμία και μία σαφέστατα δικαιολογημένη αισιοδοξία.

 Η ομάδα βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι». Ο κόουτς και οι παίκτες του με ιδανική θα λέγαμε ψυχολογία και με την αναθέρμανση των κινήτρων τους, δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο, πέρα από την προετοιμασία τους για να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Βλέπουν μόνο μπροστά. Είναι αλήθεια πως αυτή η εντυπωσιακή αλλαγή και ανατροπή, η οποία τους έφερε απέναντι σε διακρίσεις που πριν από λίγο καιρό τις θεωρούσαν σχεδόν χαμένες, όπως η διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τους τόνωσε σε υψηλό βαθμό την αυτοπεποίθηση τους και άλλαξε θεαματικά προς το καλύτερο τον ψυχισμό τους. 

Το ίδιο αλήθεια βέβαια είναι, ότι τους «χρέωσε» με την ευθύνη της ολοκλήρωσης μιας πολύ σοβαρής αποστολής. Κάτι που σημαίνει ότι επιβάλλεται να καταθέτουν από εδώ και πέρα τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να προχωρήσει αδιατάραχτα η σταθερή πορεία τους προς την κορυφή. Σήμερα η ομάδα αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα τον Λεβαδειακό και την επόμενη αγωνιστική τον... Ολυμπιακό. 

Αυτο το τελευταίο και με όσα είδαμε να συμβαίνουν χθες το απόγευμα αλλά και όχι μόνο, γιατί τα ίδια συνέβησαν αρκετές φορές στη διάρκεια μέχρι τώρα του πρωταθλήματος με τους Έλληνες διαιτητές που παίζουν τον Ολυμπιακό, έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Είναι βέβαια κάτι που σίγουρα θα απασχολήσει τον Λουτσέσκου. Το να μην υπάρξουν «προβλήματα» από το σημερινό παιχνίδι, αποτελεί μια σκέψη. Παντός είδους προβλήματα. Ο νοών νοείτω. Για αυτό το λόγο μια σχετική ενημέρωση και ένας προϊδεασμός στους παίκτες, θα ήταν χρήσιμο να γίνουν. Οσο για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό... έχει ο Θεός. Θα μας προστατεύσει να μην πέσουμε σε κανέναν... Παππαδόπουλο εκ του εξωτερικού. 

Αυτό το λεβεντόπαιδο από την Θεσσαλονίκη διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, την διαδοχή στην κορυφή των διαιτητών της ερυθρόλευκης παράγκας, του ανεπανάληπτου Σπάθα. Λατρεμένος του λιμανιού ο Σαλονικιός. Καθίστε και μετρήστε πόσες ειδικές αποστολές έχει μέχρι τώρα από την ημέρα που πρωτοσφύριξε τον θρύλο και πέρασε με άριστα στις εξετάσεις. Διαιτητής λίρα 100. Έμπιστος, αντικειμενικός, σιγουράντζα. Χθες τον απολαύσατε. Αλήθεια πείτε μου ύστερα από ποιο λεπτό του αγώνα καταλάβατε πως με αυτόν τον διαιτητή δεν είχαν καμία τύχη οι φιλοξενούμενοι; Να μπούμε σε λεπτομέρειες; 

Σε αναλύσεις φάσεων για την εγκυρότητα των δύο γκολ; Στις περίεργες και ημιτελείς ενδοσυνεννοήσεις με το VAR; Μάταιος κόπος. Ηδη η COSMOTE TV φρόντισε να μην δούμε αυτά που έπρεπε και αν λησμόνησε να συμμαζέψει κάποια από τα ασυμμάζευτα, θα το κάνουν οι υποταγμένοι και δουλοπρεπείς τηλεκριτές. Να σκεφτεί κανείς ότι τα τζιμάνια του συνδρομητικού, εξαφάνιζαν τάκα - τάκα τις διαμαρτυρίες των Κρητικών για τις κραυγαλέες εθελοτυφλίες του ρέφερι. Ως εκ τούτου, περιοριζόμαστε στην διαπίστωση, ότι χθες ζήσαμε μια γνήσια βραδιά παράγκας στο Φάληρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.