«Βουτιά θανάτου» για την Μις ΗΠΑ 2019 από τον 29ο όροφο

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη «Μις ΗΠΑ 2019», Cheslie Kryst, το πρωί της Κυριακής (30/01), όταν βούτηξε από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με το TMZ, η νεαρή κοπέλα πέθανε ακαριαία και η Αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία. Αν και η Cheslie Kryst έμενε στον 9ο όροφο, μάρτυρες την είδαν στον 29ο όροφο, σύμφωνα με την NY Post.

Λίγες ώρες, μάλιστα, πριν πεθάνει ανέβασε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram γράφοντας:

«Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη». Σύμφωνα με την NY Post, η Kryst έγραψε ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι άφηνε όλα της τα υπάρχοντα στη μητέρα της, η οποία επίσης είχε λάβει μέρος στα νιάτα της σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αποσπώντας δε τον τίτλο «Mrs. North Carolina» το 2002. Ωστόσο, στο σημείωμα η Kryst δεν εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Με καταγωγή από τη Βόρεια Καρολίνα η Kryst ήταν δικηγόρος και προσπάθησε να βοηθήσει στη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης της Αμερικής. Πήρε τρία πτυχία από δύο πανεπιστήμια, ενώ άσκησε πολιτική αγωγή για λογαριασμό δικηγορικού γραφείου, παλεύοντας να βοηθήσει κρατούμενους που μπορεί να είχαν καταδικαστεί άδικα να λάβουν μειωμένες ποινές δωρεάν.

Πηγή: reader

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.