Βουλευτής ΝΔ: «Η δικαίωση του Άρη πρέπει να προβληματίσει την ΕΠΟ»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Η βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Άννα Ευθυμίου, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 για την απόφαση του CAS και την επιστροφή των έξι βαθμών στον Άρη, αλλά και για την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε για την υπόθεση του CAS: «Είδαμε τώρα ότι έρχεται το CAS και μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, γιατί δεν έκανε δεκτή την προσφυγή στο CAS για τυπικούς λόγους. Μπήκε και το δίκασε και είπε ότι στην ουσία ο Άρης είχε δίκιο, δεν είχε έννομο συμφέρον να προβεί στην πράξη της πλαστογραφίας. 

Με τα δεδομένα αυτά πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας, ότι αυτή η προσφυγή, η δικαίωση και το γεγονός ότι στερήθηκε τους έξι βαθμούς η ιστορική ομάδα του Άρη θα πρέπει να προβληματίσει την ΕΠΟ και τις επιτροπές της, για την κρίση τους.

Θα πρέπει να προβληματίσει στην ΕΠΟ αυτή η εκ διαμέτρου αντίθετη ερμηνεία, γιατί τον μάρτυρα τον αποδέχεσαι ή δεν το αποδέχεσαι στη αξιοπιστία του και να λήξεις την αξιοπιστία του ενός μάρτυρα πρέπει να έχεις συγκεκριμένα στοιχεία.

Εφόσον ένα ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο έχει βγάλει αυτή την απόφαση, προφανώς, στηριζόμαστε εκεί.

Προφανώς ότι υπάρχει μια τεράστια απόσταση, εγώ το θεωρώ πάρα πολύ θετικό, που ακριβώς εξήγησε αυτή την απόσταση και είπε γιατί ο Άρης δεν είχε έννομο συμφέρον, θα μπορούσε να το κάνει με άλλον τρόπο, δεν ήταν ανάγκη να προβεί σε αυτή τη διαδικασία για τον παίκτη, για να βγάλει την κάρτα παραμονής εδώ. 

Εύλογο, ευνόητο για όσους είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση και τον κόσμο του Άρη. Και για αυτό, τότε, είχα πει επικριτικά και είπα ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Άρης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.