Βούλα Πατουλίδου: Συνάντηση με τον ιδρυτή της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Μόντρεαλ και τον Δημοσθένη Βαρδάκη

Χρύσανθος Δοβλέτογλου29 Ιουλίου 2020

Χθες (28/7) στα γραφεία της κ. Βούλας Πατουλίδου, παραβρέθηκε ο ιδρυτής και επενδυτής της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Μοντρεαλ, κ. Παντελής Στεφανίδης, με αφορμή την ονομαστική της εορτή και για ανταπόδοση του χαιρετισμού της, ο οποίος είχε διαβαστεί από τον εκπρόσωπο του Metropolis 95.5, Δημοσθένη Βαρδάκη, στα εγκαίνια της ακαδημίας που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο του 2019. 

Να θυμίσουμε ότι στα εγκαίνια, εκτός από τον Δημοσθένη Βαρδάκη, είχαν παρευρεθεί και οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Αντώνης Μαυρέας, με τους οποίους επισκέφτηκε τα ελληνικά σχολεία Δημοσθένης και Σωκράτης, όπου ο καθένας ξεχωριστά μίλησε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για την δυνατότητα που δίνει η Ακαδημία να επισκεφθούν την γενέτειρα χώρα των προγόνων τους και ιδιαίτερα την Θεσσαλονίκη. 

Επίσης χθες συζητήθηκε το τουριστικό κομμάτι, διότι η Ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ γίνεται γέφυρα για τα παιδιά και τους γονείς που θέλουν να επισκέπτονται την Ελλάδα για καμπ τους θερινούς μήνες. Η κ. Πατουλίδου ανέφερε, χαρακτηριστικά, ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει την ξενάγηση αυτών των γκρουπ, όχι μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους γύρω νομούς και στα αξιοθέατα αυτών, όπως Βεργίνα κλπ. Επίσης, παρέδωσε συλλεκτικό βιβλίο από την ιστορία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Στεφανίδης παρέδωσε στην κ. Πατουλίδου ένα κλαδί ελιάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.