Βούκιτς: «Ο Μπράντονιτς θα παίξει με επιτυχία στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Καστάνης

Ένας από τους πιο ικανούς ξένους επιθετικούς που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο και την ενεργό δράση, διατήρησε πολύ καλές επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα η επικοινωνία τους, γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Βούκιτς είχε πετύχει το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου το 2014, όταν ο Δικέφαλος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και έχασε το τρόπαιο. Έχει φέρει παίκτες στον Δικέφαλο και ένας από αυτούς, είναι ο 23χρονος Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Ο νεαρός επιθετικός από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του, αγωνιζόμενος στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αρκεί να αναφέρουμε πως ο Μπράντονιτς έχει παίξει και στα έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β' στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Και στα έξι, ξεκίνησε ως βασικός, έπαιξε μάλιστα σε 446 λεπτά, από τα συνολικά 540 που αντιστοιχούν σε αυτά τα ματς.

Ο Μπράντονιτς που είχε γενέθλια πριν από λίγες ημέρες (γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1999) την φετινή σεζόν πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε τρείς ασίστ. Είναι ο πιο παραγωγικός επιθετικός του ΠΑΟΚ Β'.

Μάλιστα ο Βούκιτς μιλώντας στη σημερινή Metrosport, όταν ρωτήθηκε για τον Μπράντονιτς και την πρόοδό του, ανέφερε τα εξής: «Ήρθε στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Τον πιστεύω πολύ. Και είμαι βέβαιος πως θα παίξει με επιτυχία στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Για αυτό τον λόγο ήρθε στη Θεσσαλονίκη».

Ο Βούκιτς δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περισσότερο, αναφορικά με την πορεία του Δικεφάλου. Μίλησε όμως για τον Μπράντονιτς καθώς τον εκπροσωπεί και πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Αυτή την στιγμή βεβαίως ο Μπράντονιτς είναι ο πλέον παραγωγικός επιθετικός της δεύτερης ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.