Βόβολης: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, απλά… δεν έκανα το εμβόλιο!»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

O καρδιολόγος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι ξανά» Φαίδων Βόβολης μίλησε στο Metropolis 95.5  για το θέμα του εμβολίου, για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στις επιλογές της για τον περιορισμό της πανδημίας.

«Δεν είμαι οπαδός του αντιεμβολιασμού καθόλου. Ποτέ δεν το έχω πει αυτό. Απλά δεν έκανα το εμβόλιο. Ούτε κολονοσκόπηση έκανα. Κάθε έτος κάνω το εμβόλιο ενάντια στη γρίπη; Όχι. Υπάρχουν οι ευπαθείς ομάδες που το συνιστούμε και κάνουν το εμβόλιο. Σε αυτούς που δεν είναι ευπαθείς, δεν το προτείνουμε. Αν θέλει να το κάνει, ας το κάνει», είπε αρχικά στην εκπομπή «Παρέμβαση», συνεχίζοντας για το έμα των μέτρων:

«Δεν συμπράττουμε τα διλήμματα του κ Μητσοτάκη. Σε όλη την Ευρώπη αρχίζουν να άρουν τα μέτρα. Τώρα έχει μείνει… ο Λωλοστεφανής, που έχει πάρει τα λάθος μέτρα και έχει μείνει μόνος του. Δε θα παίξουμε το παιχνίδι του διχασμού, η κυβέρνηση δεν πήρε τα σωστά μέτρα. Τα άλλα κράτη ανοίγουν τώρα, εμείς όχι, έχει να μας πει κατι για αυτό; Μας έλεγε ότι του δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας. Τώτα τι του δίνουν; Τα άσχημα;».

Διαβάστε περισσότερα στο Mynews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.