Βοσνιάδης: «Το Καυταντζόγλειο ήταν σαν γήπεδο Δ' Εθνικής ή τοπικού»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Καυταντζογλείου, την αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας και τις πιθανότητες των δύο ομάδων για άνοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Καυταντζόγλειο: «Βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο σκεφτήκαμε μην τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής και μετά σκεφτήκαμε πως θα αγωνιστούμε, και λόγω του γηπέδου δεν μπορούσαμε να παίξουμε κανονικά και κάναμε άλλα πράγματα. 

Θύμιζε γήπεδο Δ Εθνικής ή τοπικού. Πως επέτρεψε η Επιτροπή του σταδίου να φτάσει σε αυτό χάλι το γήπεδο; Ενώ ήταν να διεξαχθεί ένα παιχνίδι Κυπέλλου έγιναν Βαλκανική αγώνες Βετεράνων, το γήπεδο ήταν τρύπιο. 

Και ο Ηρακλής που έκανε την προηγούμενη μέρα προπόνηση την διέκοψε και νομίζω τραυματίστηκε και ένας παίκτης του. Το αφήσανε να κρεμάσει. Άμα βρέχει βγαίνουν οι αθλητές έξω, γιατί στάζει. Αυτό επηρεάζει και τον Ηρακλή, μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει, λόγω του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι πήγε στις δυνατές μονομαχίες και μετά βγαίνουν νεύρα».

Για τον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου: «Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι είμαστε τώρα. Παίζαμε φιλικά και δεν φορμάραμε την ομάδα, γιατί δεν ξέραμε πότε θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Ενώ δίναμε ένα 45λεπτο στον κάθε παίκτη, ξαφνικά μας πέφτει ο Ηρακλής και πρέπει να ανεβάσουμε το χρόνο για να παρουσιάσουμε και κάτι. 

Ο Ηρακλής είχε ξεκινήσει δύο-τρεις εβδομάδες πριν από εμάς την προετοιμασία. Ότι παίξαμε τόσο νωρίς ένα ντέρμπι με τον Ηρακλή δεν το θέλαμε ούτε εμείς, ούτε ο Ηρακλής. 

Ο Ηρακλής έχει καλούς αθλητές και κράτησε τον κορμό στο μεγαλύτερο ποσοστό του και νομίζω πως θα έχει καλύτερη κατάληξη από την περσινή, θα είναι μέσα στην πεντάδα για να παλέψει για την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.