Βοσνιάδης: «Η μάχη της κορυφής θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Για την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου, αλλά και τη μάχη της κορυφής στη Super League 1, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης.

«Κάποια στιγμή είναι να καλό να αποχωρείς. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν κι όταν χαλάει κάτι είναι καλό να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Πιστεύω ότι η Νίκη Βόλου είναι κοντά στον στόχο της, πέρασαν κάποια δύσκολα παιχνίδια και θεωρώ ότι στα επόμενα που ακολουθούν θα πάρει τους βαθμούς που θέλει. Η ομάδα παρά το κακό ξεκίνημα, άρχισε να βελτιώνεται, όμως δεν υπήρξε υπομονή. Αυτή την μεγάλη ατάκα οι προπονητές φεύγουν, αλλά οι ποδοσφαιριστές όχι τους βολεύει όλους. Τα πράγματα αναθεωρούνται ανά πάσα στιγμή. Δεν θα κάνει καλό να αναλύσουμε τώρα τι ήταν αυτό που με έκανε να φύγω από την ομάδα. Εύχομαι η Νίκη Βόλου να πετύχει τον στόχο της».

Για τη μάχη της κορυφής στη Super League 1: «Αν δεν μειωθεί η απόσταση από την κορυφή θα βλέπουμε δύο ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Μεγάλο ρόλο θα παίξει τι θα κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κι αν θα μειώσει ακόμα περισσότερο την απόστασή του από το ρετιρέ. Η διακοπή του Πρωταθλήματος επηρέασε κι αυτό φάνηκε στα χθεσινά παιχνίδια. Βέβαια, κάποιες ομάδες ευνοήθηκαν από την διακοπή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.