Βοσνιάδης: «Ευκαιρία για ΠΑΟΚ, καλύτερος ο Άρης»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανανέωσε την παρουσία του στον πάγκο των Χανίων και αναφέρθηκε σ’ αυτό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη

Νέα πορεία πρωταθλητισμού σχεδιάζει με τα Χανιά ο Αλέκος Βοσνιάδης. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Θεσσαλονικιός τεχνικός είπε για την παραμονή του στην ομάδα της Κρήτης: «Πιστεύω θα είμαστε πάλι μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Κρατάμε μεγάλο αριθμό από το ρόστερ θα κάνουμε κινήσεις λίγες, καλά στοχευμένες να μας βγουν όπως πρέπει».

Για το σημερινό κρίσιμο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας:

«Ο ΠΑΟΚ παίζει σπουδαίο ματς για τη συνέχειά του. Έχει πάει… αλλού το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει με την κακή πορεία του τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη να δώσει στόχευση εκεί. Να βελτιώσει τους βαθμούς του στην Ευρώπη και να φτιάξει τα οικονομικά του με το financial fair play. Έχει προβλήματα η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ θα είναι με την ίδια ομάδα εκτός του Σβαμπ. Πρέπει να βρει τον τρόπο με απόλυτη ισορροπία σε επιθετικό και αμυντικό παιχνίδι να είναι αποτελεσματικός. Τον έχει βοηθήσει πολύ η αλλαγή σχηματισμού να μη δέχεται γκολ. Το δείχνουν οι αριθμοί όπως όμως δείχνουν και το επιθετικό του πρόβλημα, δεν σκοράρει. Δεν είναι αποτελεσματικός. Έχει παίκτες με ικανότητες. Ας δούμε μήπως το ματς αυτό του δώσει παραπάνω πράγματα. Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση. Αν περάσει θα μπορέσει να τρέξει με μεγαλύτερο αέρα τον σχεδιασμό του».

Για τις ως τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Άρη:

«Οι επιλογές δείχνουν ότι είναι πολύ καλές. Ξεπέρασε την απαγόρευση μεταγραφών ο Άρης. Το στοίχημα είναι να φτιάξει κάτι καλό με καλούς παίκτες αλλά νέα πρόσωπα. Αν τα καταφέρνουν γρήγορα στο κομμάτι της χημείας θα δούμε καλύτερο Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.