Βόσδου: «Το περιστατικό με τον Λίμπρεχτς στον Άρη, αυτό τον έφαγε»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Βόσδου και μίλησε για την παρουσίαση του βιβλίου του «Η ζωή πριν και μετά… τα 90 λεπτά» και μίλησε και για περιστατικά από την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Βόσδου δήλωσε:

Για το βιβλίο του: «Είναι ένα προσωπικό αφήγημα από κάποια ημερολόγια που κρατούσα και με βοήθησαν να το γράφω. Κάθε βράδυ έγραφα 3-4 σειρές τι πέρασα. Γιατί η μνήμη μου δεν μπορεί να θυμάται πράγματα από 10 χρονών. Έχει πράγματα που αντιμετωπίζει ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται από την επαρχία και τι αντιμετωπίζει στην καριέρα του».

Μια ιστορία από το ποδόσφαιρο: «Μου είχε κάνει εντύπωση όταν ήρθε ο Λίμπρεχτς στον Άρη και ζήτησε το ρόστερ της ομάδας. Εγώ δεν ήμουν καλά στον Άρη και ήθελα να φύγω. Πήγα στον Λίμπρεχτς του είπα θέλω να φύγω και μου είπε “εγώ θα το πω αυτό”. Και κάναμε κάποια φιλικά. Με έφερε στο γραφείο και με ρώτησε αν θέλω να φύγω και είπα ναι και αυτός μου είπε “θα μείνεις”. Μου έδειξε μια λίστα και το όνομά μου δεν ήταν εκεί. Αυτό ίσως τον έφαγε από τον Άρη, ότι ήταν πολύ ειλικρινής. Ένα παιδί πρέπει να έχει γερό στομάχι για να παίξει ποδόσφαιρο».

Αν η προετοιμασία ενός αγώνα διέφερε για ένα ντέρμπι: «Δόξα τω Θεώ έπαιξα σε ΟΑΚΑ, Τούμπα, Χαρίλαου, Φιλαδέλφεια όλα αυτά τα μεγάλα γήπεδα. Η προετοιμασία είναι ίδια. Απλά όταν προετοιμαζόμασταν για τα ντέρμπι ήταν κάτι διαφορετικό το συναίσθημα. Και το γήπεδο του ΟΦΗ είναι πολύ συμπαθητικό. Το Καυτατζόγλειο δε μου άρεσε επειδή είχε τον στίβο. Έγραφα και τα συνθήματα, φωνάζαν οι μεν απαντούσαν οι δε. Αυτό ήταν το ωραίο».

Αν μπορούσε κάποιος παίκτης του τότε να παίξει σήμερα ποδόσφαιρο: «Δεν αρκεί να είσαι ταχύς αλλά να έχεις γρήγορη ταχύτητα σκέψης. Ο Σκαρτάδος ήταν πολύ αργός αλλά βλέπετε πως τα έβαζε τα γκολ».

πηγή φωτό: florinapress.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.