Βόσδου: «Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας ο Κυζερίδης»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2023

Για τον θάνατο του γιου του Αλκέτα Παναγούλια, Γιάννη, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Λεωνίδας Βόσδου, με τον παλαίμαχο άσσο του Άρη να σημειώνει πως πρόκειται για κάτι σοκαριστικό ενώ ειδική μνεία έκανε στον Νίκο Κυζερίδη ο οποίος τοποθετήθηκε χθες για τα όσα είχε βιώσει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αρχικά για τον θάνατο του, Γιάννη Παναγούλια: «Ήταν ένα σοκ, είναι από τα απότομα τα πιο δύσκολα. Με τον Αλκέτα μιλούσαμε πολύ συχνά για τον γιο του, του έκανε εντύπωση που δεν ερχόταν στην Ελλάδα ο γιος του και μου έλεγε ότι η κόρη του ήθελε να έρχεται περισσότερο. Ωστόσο, όταν συνηθίζεις σε έναν τρόπο ζωής στην Αμερική , είναι διαφορετικό να έρχεσαι στην Ελλάδα. Είναι από τα σοκ της ζωής».

Ενώ για τον Κυζερίδη πρόσθεσε: «Μιλάμε καθημερινά με τον Νίκο, έχουμε ένα γκρουπ με όλα τα παιδιά που ήμασταν στην Νάουσα και δεν πρέπει να ξεχνάμε όλα τα παιδιά που πέρασαν από τον Άρη και έχουν προσφέρει. Χάσανε πολλοί χρήματα μέσα από τα άρθρα που αφορούν χρέη. Ο Κυζερίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.