Βοριάς: Θα ανανεώσει ο Κλάτενμπεργκ αφού γλύφει και έχει πλάτες

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2022

Για την κατάσταση της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις κινήσεις και ενέργειες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασαν οι παλαίμαχοι διαιτητές, Παναγιώτης Βαρούχας και Σωτήρης Βοριάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Βαρούχας:«Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τα παιδιά»

«Ήρθε ο Ούγγρος στο VAR, έκανε βόλτα στην Ελλάδα και έφυγε. Δεν μπορούσαν να αναλάβουν Έλληνες; Είχε ένα χρόνο να τους εκπαιδεύσει στο VAR. Δεν υπάρχουν Έλληνες να αναλάβουν τη διαιτησία; Όταν στην Αθηνα και στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε διαιτητές, φανταστείτε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα στις άλλες περιοχές. ».

Για το Απόλλων - Ολυμπιακός: «Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τα παιδιά. Το πόδι του Φατιόν βρίσκει τον Μασούρα. Στο δεύτερο ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει προβολή και είναι μια καθαρή ενέργεια.».

Για την επιστολή Κλάτενμπεργκ: «Έπρεπε να δημιουργήσει τέτοιο θέμα;»

Βοριάς: «Θα ανανεώσει ο Κλάτενμπεργκ»

«Καληνύχτα για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Κατακρίναμε την ΕΠΟ που δεχθήκαμε ξένο αρχιδιαιτητή. Τι κάνει ο Κλάτενμπεργκ; Δεν ξέρει τι του γίνεται. Έρχεται εδώ και πάει και βλέπει τον Υφυπουργό. Είναι προϊστάμενος του ο Υφυπουργός; Κοιτάει να τα έχει καλά με τους μεγάλους με κάποιες εξαιρέσεις και προσπαθεί να μας ξεγελάσει ώστε να περάσει ο χρόνος και να φύγει. Μετά θα ορίσουμε κάποιον Έλληνα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Γιατί δεν τους εκπαίδευσε στο VAR; ».

Για το Απόλλων - Ολυμπιακός: «Το ένα ήταν πέναλτι στη φάση του Μασούρα».

Για την επιστολή Κλάτενμπεργκ: «Θα ανανεώσει ο Κλάτενμπεργκ αφού γλύφει και έχει πλάτες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.