Βόμβες Πιλίδη στο Metropolis 95.5: «Μου χρέωναν 150.000 ευρώ σε δαπάνες για γιατρούς και εγώ δεν έχω δει τίποτα - Είναι ανθέλληνες» (aud)

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος, με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις στην πάλη, μέσα από το Metropolis 95.5, προχώρησε σε καταγγελίες εις βάρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης η οποία τον απέκλεισε από τους Μεσογειακούς αγώνες, σημειώνοντας πως θέλουν να του λερώσουν το όνομα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Με πέταξαν έξω εμένα και όλα τα σοβαρά άτομα, όχι για τη δήλωση μου για το Survivor. Τους ενοχλεί ότι και να πούμε και στην Ομοσπονδίας μας ενοχλεί ιδιαίτερα η αλήθεια. Εμένα δεν με αγαπάνε πολύ γιατί βγαίνω και λέω την αλήθεια. Είμαι στην καλύτερη φόρμα που υπήρξα ποτέ, έχω κάνει την προετοιμασία μου και είμαι έτοιμος για μετάλλιο και αυτοί δεν με στέλνουν».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Θέλουν να μου λερώσουν το όνομα, εμείς κάναμε την αποχή από τους αγώνες για να καθίσουμε στο τραπέζι να λύσουμε τα προβλήματα μας και ενώ πιάσαμε τον νυν πρόεδρο να συζητήσουμε, δεν ήξερε τίποτα, αδιάβαστος. Από αυτό φαίνεται ότι κινεί άλλος τα νήματα και όχι ο πρόεδρος. Αυτοί δεν θέλουν τα μετάλλια μας, εκεί μέσα κάθονται ανθέλληνες που δεν θέλουν το καλό της πάλης. Στους Μεσογειακούς πρέπει να πάνε οι καλύτεροι αθλητές, εγώ βάζω στοίχημα με όποιον πάρει τη θέση μου να παίξουμε μαζί και να τον κερδίσω 10-0. Από τη στιγμή που δεν πάνε οι καλύτεροι ποιο είναι το συμπέρασμα; Ποιος είσαι ρε νούμερο που θα μου πεις εμένα να μην πάω στους αγώνες; Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν ξέρει ούτε τα ονόματα των αθλητών που έχει».

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως αν δεν πάει στους Μεσογειακούς αγώνες, θα αποσυρθεί από τη δράση: «Δεν θα παλέψω ξανά αν δεν πάω στους Μεσογειακούς αγώνες, θα αποχωρήσω. Δεν είναι κάτι που κάνω για εμένα, το κάνω για την Ελλάδα, για την πατρίδα μου. Κάνω τρεις προπονήσεις την ημέρα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Υπάρχουν και άλλα πολύ μεγάλα προβλήματα, πόσα παιδιά έχουν φύγει από την πάλη; Πόσα παιδιά δεν έρχονται στην πάλη; Δεν είμαι μόνο εγώ, δείτε πόσοι αθλητές, ο Κουγιουμτζίδης, ο Παγκαλίδης και άλλοι αθλητές».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη σημείωσε: «Παρακαλώ ο κύριος Μαυρωτάς και ο κύριος Αυγενάκης να πάρουν θέση. Του έστειλα μήνυμα, το διάβασε και δεν μου απάντησε. Τα ξέρει όλα και δεν κάνει τίποτα και καταστρέφει ολόκληρο άθλημα. Είναι εκεί για να λύνει τα προβλήματα μας. Ξόδευαν 150.000 ευρώ για γιατρούς και φυσικοθεραπευτές για εμένα και εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχαν αυτά. Που τα λες αυτά τα ψέματα; Εγώ τα πλήρωνα από την τσέπη μου σε ένα μεγάλο ποσοστό, γιατί από τις 5 προετοιμασίες που πηγαίνω τη χρονιά πληρώνω τις 4. Μου είχαν πει ότι αν πάω και βγω στην 5αδα, θα μου επιστρέψουν τα έξοδα μου, εγώ πήγα, βγήκα 3ος και ακόμα τα περιμένω».

Για τις δυσκολίες στην προετοιμασία του, σημείωσε: «Έκλεισαν το γυμναστήριο του προπονητή του πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήγαινα στην Κρήτη στην προετοιμασία και πλήρωνα εγώ τα έξοδα του. Στο εξωτερικό δεν πήγα γιατί δεν μπορούσε να έρθει. Τραυματίστηκα γιατί κάναμε προπόνηση στους 50 βαθμούς με το ταπί να είναι μούσκεμα και κάναμε τσουλήθρα».

Ενώ ακόμα ανέφερε: «Όταν εγώ έχω πάρει 26.000 σε 7 χρόνια, η καθαρίστρια παίρνει 30.000 τον χρόνο, στα αναλώσιμα της Ομοσπονδίας είναι 50.000».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Μπούζο 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.