Στον «πάγο» οι εκλογές της ΕΠΟ και τα Πρωταθλήματα

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Οι ανακοινώσεις στις οποίες προχώρησε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχαν και προεκτάσεις στον αθλητισμό.

Καταρχήν η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο της χώρας, βάζουν σε κίνδυνο και πιθανότατα οδηγούν σε αναβολή τις προγραμματισμένες εκλογές της ΕΠΟ. Αυτή η εξέλιξη όμως μπορεί να βάλει «βόμβα» στην ίδια τη διαδικασία αφού ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Ψαρόπουλος θα γίνει 70 ετών και με βάση τον νόμο Αυγενάκη, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές! Ο νόμος είχε ως στόχο προέδρους άλλων ομοσπονδιών όμως δημιουργεί εμπόδια και στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Στο μεταξύ η ανακοίνωση Πέτσα για παράταση του «λουκέτου» σε όλα τα Πρωταθλήματα πλην της Superleague και της Basket League ως τις 7 Ιανουαρίου, επεκτείνει την «ασφυξία» σε αυτά και σε όσους ζουν από αυτά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε μέσα από το Metropolis 95.5 ο Κυριάκος Θωμαίδης, αναμένεται να δοθεί από την κυβέρνηση το «πράσινο φως» προς τις ομάδες της Superleague 2 έτσι ώστε να αρχίσουν οι προπονήσεις ως τις 7 Ιανουαρίου και να αρχίσει αμέσως μετά το Πρωτάθλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.