«Βόμβα» Λουτσέσκου: «Φεύγει από τον ΠΑΟΚ» λένε οι Ρουμάνοι -Ανυπόστατες φήμες απαντά η ΠΑΕ

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας σε εντός έδρας δοκιμασία (17:15, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Novasports 2HD), θέλοντας να πάρει... ανάσα και στις εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. 

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, έρχεται μία είδηση... βόμβα από τη Ρουμανία και ειδικότερα το playsport.ro, η οποία αναφέρει πως το παιχνίδι στην Τούμπα, θα είναι το τελευταίο του νυν προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην άκρη του πάγκου της ομάδας, καθώς αμέσως μετά θα αποχωρήσει για να καθίσει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής Ρουμανίας. 

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ρήξη του έμπειρου τεχνικού με την διοίκηση και ειδικότερα με τον Ιβάν Σαββίδη, και προσθέτει, «Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport, υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι ελεύθερος μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία».

Με τη σειρά της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αναφέρει πως αυτά αποτελούν απλές φήμες και είναι ανυπόστατα τα όσα ακούγονται γύρω από το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.