Βόμβα Πέτσα: Μόνο 300.000 εμβόλια στην Ελλάδα, αντί 1,5 εκατ. που αναμέναμε

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2020

"Βόμβα" έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στα "Παραπολιτικά FM",καθώς δήλωσε ότι οι δόσεις για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ή όπως είπε, και μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου αναμένονται στη χώρα μας και ενώ αυτό που ξέραμε το προηγούμενο διάστημα ήταν ότι με το που θα δοθεί η έγκριση θα είναι διαθέσιμα περί το 1,5 εκατ. εμβόλια για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα. 

Ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως κακό νέο και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και ότι είναι βέβαιο πως οι μάσκες, οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021.

Ακόμη, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.