Βόμβα: Παραιτήθηκε ο Χαριστέας από τον Άρη!

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στον Άρη, καθώς μετά την απόλυση του Ένινγκ, την απόφαση για αποχώρηση του Τερζή, φεύγει και ο Άγγελος Χαριστέας που υπέβαλλε την παραίτηση του!
Ο sports director του Αρη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, με αφορμή τις εξελίξεις από το βράδυ της Πέμπτης και μετά, και σύμφωνα με πληροφορίες τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση η φυγή του αυτή τη στιγμή στοιχειοθετεί (ακόμη ένα) πλήγμα για τον Αρη, καθώς o 40χρονος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος τον τελευταίο χρόνο είχε φροντίσει σε δύσκολες καταστάσεις να κρατήσει “όρθια” την ομάδα, συνέβαλλε σημαντικά στον σχεδιασμό, ενώ η παρουσία του στα αποδυτήρια ήταν εξίσου σημαντική. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Άγγελος Χαριστέας είχε υποβάλει την παραίτησή του και την επομένη του αγώνα με την Κόλος Κοβαλίβκα. Ωστόσο, δεν είχε γίνει αποδεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Στα 24ωρα που ακολούθησαν έγιναν νέες επαφές και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά ο 40χρονος θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση: «Ο Άγγελος Χαριστέας υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το πόστο του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.