Παραδοχή προχειρότητας από Αρκούδη: «Μας επηρέασε που η κ. Μαρούπα ήταν κατηγορηματική»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2020

Το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης έκανε παρέμβαση στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει την Ξάνθη. «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του». Παραδέχτηκε μάλιστα πως η σιγουριά που επέδειξε επηρέασε τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ. Και η ερώτηση είναι «εσείς πειστήκατε απλά από όσα είπε;». Και η δεύτερη γιατί... επηρεαστήκατε μόνο από τα μισά από αυτά που υποστήριξε στις μεταξύ σας συνομιλίες. Μύλος.

«Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνο μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του. Μας επηρέασε που ήταν κατηγορηματική πως ο Σαββίδης έχει την Ξάνθη καθώς είπε πως πήγε, ρώτησε και έμαθε πως αυτό ισχύει 

Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».

Ακούστε την παρέμβαση του κ. Αρκούδη

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.