Βόλος: Πελάτης χτύπησε λάθος κουδούνι και αποκαλύφθηκε... «ροζ διαμέρισμα»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2021

Όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr, πρόκειται για διαμέρισμα που έχει μετατραπεί σε «εφιάλτη» για τους οικογενειάρχες που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με καταγγελίες ενοίκων στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», το διαμέρισμα ενοικιάζεται κατά καιρούς για να φιλοξενεί γυναίκες που προσφέρουν ερωτική συντροφιά: «Ακούμε τακούνια, θόρυβο, κάποιες φορές φωνές, άνδρες μπαίνουν και βγαίνουν διαρκώς στην πολυκατοικία. Μόνο από τις 5:30 έως τις 6:30 το πρωί κάνουν… διάλειμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά άτομο που διαμένει στην πολυκατοικία.

Ουρά πελατών... εν μέσω πανδημίας

Οι ένοικοι έβλεπαν κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει από το διαμέρισμα, ωστόσο όλα αποκαλύφθηκαν όταν πελάτης χτύπησε λάθος κουδούνι και ζήτησε προσωπικές υπηρεσίες από ανυποψίαστο ένοικο. Σημειώνεται πως η κίνηση στο εν λόγω διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ σύμφωνα με ιδιοκτήτες καθημερινά στην πολυκατοικία μπαινοβγαίνουν περισσότερα από 20 άγνωστα άτομα.

Σωματοφύλακας σε ρόλο πορτιέρη

Στην είσοδο κυκλοφορεί ακόμη και… σωματοφύλακας - με καπέλο και φακό - προκειμένου να ανοίγει την πόρτα σε πελάτες των «κοριτσιών» και να τους οδηγεί στο σωστό διαμέρισμα. Ένοικος περιέγραψε πως είδε τον σωματοφύλακα όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, απορημένος γιατί ο σκύλος του γάβγιζε διαρκώς. «Άναψα το φως του διαδρόμου, τον είδα, τον ρώτησα ποιος είναι και δεν έλαβα καμία απάντηση. Έφυγε προς το διαμέρισμα», αναφέρει.

Κόκκινο και πράσινο σχοινί... από το μπαλκόνι

Ένοικοι επίσης ανέφεραν κι άλλους ευφάνταστους τρόπους με τους οποίους οι ενοικιαστές του διαμερίσματος ειδοποιούν κάθε φορά τους ενδιαφερόμενους αν υπάρχει… διαθεσιμότητα. «Κρεμούν από το μπαλκόνι κόκκινο σχοινί όταν υπάρχει άλλος πελάτης και πράσινο όταν το διαμέρισμα είναι ελεύθερο».

Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι ένοικοι προχώρησαν απηυδισμένοι σε καταγγελία στην Αστυνομία, ωστόσο, οι αρχές δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν αδίκημα, καθώς θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι πράξεις γίνονται κατ’ εξακολούθηση και έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ οι ενοικιαστές του ροζ διαμερίσματος αλλάζουν διαρκώς.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.