Βόλος ΝΠΣ - Παναθηναϊκός 1-5: Με εκκωφαντικό τρόπο πέρασαν από τον Βόλο οι «πράσινοι»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Ο Βόλος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό σε ένα ντέρμπι πρωτοπόρων καθώς οι Βολιώτες βρίσκονταν στην 3η θέση ενώ ο Παναθηναϊκός στην κορυφή. Τελικά οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς πέρασαν με μεγάλη ευκολία και τελικό σκορ το εντυπωσιακό 1-5.

Το 0-1 έκανε ο Παλάσιος στο 39' με όμορφο σουτ με το εξωτερικό μέρος του δεξιού του ποδιού σε αντεπίθεση.


Το 0-2 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 44' και πάλι ο Παλάσιος με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο 66' με αυτογκόλ του Εσκοβάλ.


Αέρα τεσσάρων τερμάτων πήραν δύο λεπτά μετά στο 68' οι φιλοξενούμενοι με τον Τσέριν να σκοράρει μετά από όμορφη ατομική ενέργεια.

Το πέμπτο γκολ στο... πάρτυ του Παναθηναϊκού σημείωσε στο 76' ο Σπόραρ ο οποίος έγινε αποδέκτης και μετέτρεψε σε γκολ μια εξαιρετική συνεργασία.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 83' με τον Νόκερτ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλά πανένκα.

Για τους γηπεδούχους που παρέμειναν 3οι με 20 βαθμούς η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στην έδρα της Λαμίας (5/11 στις 15:45), ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας τον Ολυμπιακό (6/11 στις 19:30).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα (86' Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ, Αλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Ματίγια), Φερνάντες (86' Μπατόκιο), Μεθκίδα (46’ Νοκάρ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες(87’Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ (77’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (86’ Γκάνεα), Παλάσιος, Σπόραρ (77 ’Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.