Βόλος-Ατρόμητος: Μοιρασιά που τους άφησε ικανοποιημένους (vids)

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Ο Ατρόμητος μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, αλλά, τελικά, δεν κατάφερε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με το τρίποντο (2-2).

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον νεαρό Αθανασίου, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα με τέρμα του Γκαρσία στην επαναφορά μετά από χαμένο πέναλτι.

Ο Αντζιέλσκι με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-2 στο 70', όμως, ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έφερε για δεύτερη φορά τον αγώνα στα ίσια στο 81' με «δράστη» τον Γκλάβτσιτς. Με αυτόν τον βαθμό, ο Ατρόμητος παρέμεινε στην κορυφή των πλέι άουτ με 34 πόντους, ενώ ο Βόλος κράτησε την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος: Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (79' Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς (81' Ρομπάιγ), Ανγκιέλσκι (70' Βέργος), Βαλένσια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.