Volley League: Άνετα τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ

Στέφανος Αβραμίδης11 Φεβρουαρίου 2022

Μία ακόμα νίκη στη φετινή Volley League πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο PAOK Sports Arena.

Με νωπές τις δάφνες από τις νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη κατέβαλε χωρίς πολλά προβλήματα την αντίσταση των Κρητικών.

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και πήρε πανεύκολα το πρώτο σετ με 25-15. Το δεύτερο σετ ήταν το μοναδικό που εξελίχθηκε σε μεγάλη μάχη. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 20-24 όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 24-24. Τελικά το σετ κατέληξε στους φιλοξενούμενους με 24-26.

Μετά το 1-1 ο ΠΑΟΚ ανέβασε ξανά στροφές και δεν άφησε περιθώρια στον ΟΦΗ να σκεφτεί ότι θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Παλατάκι.

Έτσι πήρε και τα επόμενα δύο σετ με 25-16 και 25-19 και πανηγύρισε ένα ακόμα καθαρό τρίποντο.

Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης και ο Ούντρις ενώ και ο Μπαρνς ήταν θετικός στο ντεμπούτο του.

Αναλυτικά τα σετ: 25-15, 24-26, 25-16, 25-19

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η νίκη μας, υπάρχει διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Προσπαθούμε να είμαστε βελτιωμένοι κάθε φορά, δεν θα έλεγα πως κάναμε το φοβερό παιχνίδι αλλά σε κάποια διαστήματα ήμασταν καλοί, ενώ σε άλλα όχι. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Ήξεραν οι παίκτες πως είμαστε καλύτεροι από τον ΟΦΗ και θα κερδίσουμε, αλλά πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να είσαι σοβαρός για να έρθει το αποτέλεσμα. Μερικές φορές φεύγει το μυαλό και πέφτει ο ρυθμός συγκέντρωσης. Αν το καταλάβει η αντίπαλη ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά. Ευτυχώς καταφέραμε να επανέλθουμε και να είμαστε σχετικά άνετοι». Όσο για το ντεμπούτο του Ράιλι Μπαρνς: «Ο Μπαρνς είναι ένας καταξιωμένος αθλητής, που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Θέλει τον χρόνο του αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία που ελπίζω να τα δείξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.