Βολικό Χ στο 3.50!

Θανάσης Κυλώνης16 Νοεμβρίου 2021

Απόψε έχουμε το φινάλε των προκριματικών στην Ευρώπη, για να ακολουθήσουν το Μάρτιο τα πλέι οφ. Ας δούμε τα δεδομένα ανά όμιλο…

Στον 4ο όμιλο, παίζεται η 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, καθώς η Γαλλίας έχει ήδη περάσει στο Μουντιάλ. Η Φινλανδία κρατά την 2η θέση κερδίζοντας τους «μπλε» απόψε, ωστόσο ενδέχεται να βολευτεί και με μια ισοπαλία με γκολ, αν οι Ουκρανοί κερδίσουν με 1 μόνο γκολ διαφορά στη Βοσνία. Σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν (ένα γκολ τους χωρίζει σε συντελεστή τερμάτων και επίθεση) οι Ουκρανοί τερματίζουν 2οι λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Επιλογές το διπλό της Ουκρανίας μαζί με over 1,5 (2.10) και το g/g (2.00) στη Φινλανδία.

Στον 5ο όμιλο, οι Βέλγοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Μουντιάλ και θα παίξουν με πολλές αλλαγές στην Ουαλία. Ουαλοί και Τσέχοι έχουν ελέω Nations League εξασφαλισμένη μια θέση στα μπαράζ, όμως θέλουν την 2η θέση, αφού δίνει πιο βατό αντίπαλο και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η Τσεχία θα κυνηγήσει μια ευρεία νίκη κόντρα στην αδύναμη Εσθονία έτσι ώστε να υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, στο το 2.0+ ο άσος μαζί με over 3,5. Η Ουαλία με Χ τερματίζει σίγουρα 2η, ένας βαθμός δεν χαλάει ούτε τους Βέλγους, αφού θα παραμείνουν αήττητοι. Κοινώς, μιλάμε για ένα βολικό Χ που πληρώνει πάνω από 3.00. Αξίζει το ρίσκο του.

Στον 7ο όμιλο όλα είναι ρευστά ακόμα, καθώς Ολλανδία, Νορβηγία και Τουρκία, μπορεί να τερματίσουν από 1ες μέχρι και 3ες! Οι Ολλανδοί χρειάζονται ένα Χ κόντρα στη Νορβηγία για να κρατήσουν την πρωτιά, οι Νορβηγοί θέλουν μόνο διπλό, εκτός αν την ίδια ώρα χάνουν οι Τούρκοι στο Μαυροβούνιο. Οι Μαυροβούνιοι δεν κυνηγάνε κάτι, αλλά έδειξαν και στο 2-2 με την Ολλανδία ότι δεν κάνουν χάρες. Ματς που υπόσχεται γκολ, αφού μιλάμε για δυο ομάδες που συνηθίζουν τα μεγάλα σκορ. Τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία είχε λήξει 2-2. Το Ολλανδία-Νορβηγία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω λοκντάουν, ο Φαν Χάαλ ξέρει πως δεν υπάρχει λόγος να πάρει μεγάλα ρίσκα. Επιλογές το Χ ημίχρονο (2.50), το Χ ημίχρονο/1 τελικό (4.30+) και το anytime Ντεπάι (2.00), με τον άσο της Μπάρσα να ψάχνει άλλα 2 γκολ για να προσπεράσει τον Κέιν (έβαλε 4 χθες στο Σαν Μαρίνο) και να βγει αρχισκόρερ των προκριματικών.

Πάμε και στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής, όπου έχουμε άλλες 5 αγωνιστικές. Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στα γήπεδα του Κατάρ, θέμα χρόνου είναι να την επικυρώσει και η Αργεντινή. Θα το πετύχει εφόσον κερδίσει τα ξημερώματα την «σελεσάο», η οποία θα παραταχθεί χωρίς Νεϊμάρ και Κασεμίρο. Για την Αργεντινή, επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μέσι. Στατιστικό που που ξενίζει, το ότι τα 6 τελευταία ντέρμπι τους είχαν νικητή και ήταν no goal. Νομοτελειακά πλησιάζει η ώρα του g/g, στο 2.10 μού κάνει.

Κρατάω και τον άσο της Κολομβίας κόντρα στην Παραγουάη, αλλά μαζί με under 3,5 (2.10). Σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, έχουν όμως πρόβλημα στο γκολ, μένοντας «άσφαιροι» στα 4 τελευταία παιχνίδια τους, όπως και οι Παραγουανοί.

ΜΟΝΟ

ΟΥΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ Χ

ΔΥΑΔΑ
ΒΟΣΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2 & Over 1,5
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ G/G

ΔΥΑΔΑ

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΑ Over
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ Χ ημίχρονο

ΔΥΑΔΑ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1 & Under 3,5
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.