Στο ομαδικό πνεύμα και τη συνοχή που χαρακτηρίζει τον φετινό ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αλεσάντρο Βολιάκο, μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ. Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αποφασιστικότητας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μπέτις.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ: «Είμαστε σε καλή φόρμα. Δουλεύουμε σκληρά και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ένα δεμένο γκρουπ. Είναι σημαντικό που κερδίζουμε παρά τις αλλαγές προσώπων. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά πριν κάθε παιχνίδι».
Για τους τομείς που ξεχωρίζει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Στο τέλος η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει τον τίτλο».
Για το παιχνίδι με την Μπέτις: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι. Θα μπούμε στο γήπεδα και θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube