«Βολές» Έλενας Ακρίτα κατά Χαρδαλιά με φόντο τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Metrosport Team03 Μαΐου 2020

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την εργατική πρωτομαγιά προκάλεσε πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις. 

Ανάμεσα σε αυτές τα σχόλια των Βασίλη Τσιάρτα και Γιάννη Λαγού οι οποίοι δεν ήταν υπέρ της συγκέντρωσης αυτής για τον  εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. 

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν αρνητικά την συγκεκριμένη εκδήλωση και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που τοποθετήθηκε σχετικά το Σάββατο. Η επισήμανσή του αυτή σχολιάστηκε από την Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook μία φωτογραφία από την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στην Ξάνθη.

Πρόκειται για στιγμιότυπο που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως αφού κανείς από τους παρευρισκόμενους δε φορούσε μάσκα, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι κανόνες του social distancing. «Θα μπορούσε ο κυβ. Εκπρόσωπος να μάς ενημερώσει τι πρόστιμα έπεσαν μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Ξάνθη; (Συγκέντρωση μακράν άνω των 10 ατόμων). Γιατί το ΠΑΜΕ που θα ‘τιμωρηθει’ τήρησε στο ακέραιο όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Θα μπορούσε ο κυβ. Εκπρόσωπος να μάς ενημερώσει τι πρόστιμα έπεσαν μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Ξάνθη; (Συγκέντρωση...

Posted by Elena Akrita on Saturday, 2 May 2020

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.