Βόλεϊ: Περίπατος του ΠΑΟΚ απέναντι στον Φοίνικα

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Με άνετη νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volleyleague ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Παλατάκι του Φοίνικα με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο σετ ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα τριών πόντων, 8-5. Στη συνέχεια κυριάρχησε στο τάραφλεξ με τον Φοίνικα να μην μπορεί να ακολουθήσει και την διαφορά να ανεβαίνει στους πέντε, 18-13. Το πρώτο σετ έληξε με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το 1-0 με 25-20.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την ψυχολογία στα ύψη και βρέθηκε προηγούμενος με 4-1, για να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την ασταθή υποδοχή του Φοίνικα και να κάνει το 9-4. Με τον Ούντρις να συνεχίζει να «πυροβολεί» τους παίκτες του Φοίνικα και το μπλοκ του ΠΑΟΚ να λειτουργεί άψογα, οι ασπρόμαυροι αύξησαν ακόμα περισσότερο την διαφορά, 18-11, με τον τεχνικό της Σύρου να καλεί σε τάιμ-άουτ. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε, και χάρη στους άσσους του Ουόλς και τις επιθέσεις του Ούντρις, το δεύτερο σετ κατέληξε στον ΠΑΟΚ με 25-15.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα στο τρίτο σετ, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ από την αρχή μέχρι και τα μέσα του σετ. Σε κομβικό σημείο, ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και με άσσο του Κουμεντάκη και επιθέσεις του Κουκλίνσκι πήρε σημαντικό προβάδισμα, 18-15, σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι κάλεσαν σε τάιμ-άουτ. «Θωρακίζοντας» το μπλοκ, ο ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων, 21-17. Στους τελευταίους πόντους, η ψαλίδα έκλεισε, με τους «Συριανούς» να ισοφαρίζουν τον Δικέφαλο, 23-23, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να καλεί σε τάιμ-άουτ. Με επίθεση Κουκλίνσκι και μπλοκ του Ούντρις, ο ΠΑΟΚ έκανε 2-0 σερί και πήρε το σετ με 25-23, κάνοντας το 3-0.

Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-23

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.