Βόλεϊ Γυναικών: Περίπατος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στον Αρη

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2023

Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ έκανε περίπατο κόντρα στον Άρη στο Παλατάκι, νικώντας πολύ εύκολα με 3-0. Κορυφαία η Στράντζαλη για τον Δικέφαλο. 

Ετσι, διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 46 πόντους. Στους 21 παραμένει ο Άρης, που ήταν ανταγωνιστικός μόνο για μισό σετ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή του πρώτου σετ δυνατά και συγκεντρωμένα με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 8-3, έχοντας ως επιθετική αιχμή τη Στράντζαλη που μπήκε... φουριόζα στο ματς. Συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο, ο Δικέφαλος κρατούσε το προβάδισμά του (14-9), με τη Βεργίδου να βάζει στο παιχνίδι όλες τις συμπαίκτριές της.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ πήρε μπρος από νωρίς και ξέφυγε με 7-4 και 11-5, δείχνοντας ότι και αυτό το σετ θα αποτελέσει εύκολη υπόθεση για τον ίδιο. Οι «κιτρινόμαυρες» όμως με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν από το 16-9 και σε 16-14 με σερί 0-5 και έβαλαν τα... δύσκολα στον Δικέφαλο, ο οποίος είχε σε εκείνο το σημείο ένα black out.

Ανάλογη ήταν η έναρξη και του τρίτου σετ για τον Δικέφαλο που προηγήθηκε με 5-1 και 10-6, δείχνοντας ότι θέλει να τελειώσει γρήγορα την δουλειά του.

Συνεχίζοντας με το πόδι πατημένο στο γκάζι, οι «ασπρόμαυρες» χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα εμπόδιο ξέφυγαν με +10 (17-7) με τρεις σερί άσσους της Κάφρεϊ και έκλεισαν το ματς με το υπερηχητικό 25-12 και το 3-0.

Tα σετ: 25-16, 25-22, 25-12

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.