Βόλεϊ γυναικών: Νικητής στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, 3-1 σετ τον Αρη

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Αήττητος παραμένει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-3 σετ τον Άρη στη Μίκρα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στη Volleyleague γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απέκτησε ρόλο οδηγού από την αρχή της αναμέτρησης, με τη Στράντζαλη να πιέζει από τη γραμμή του σερβίς (3-6). Οι «κιτρινόμαυρες» είχαν τη Τσούμπα να μειώνει στον πόντο (7-8, 10-11), κάτι που κράτησε κοντά τον Άρη έως στα μέσα του σετ, ωστόσο έκτοτε ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές και με τις Στράντζαλη - Κάφρεϊ έφτασε στους +5, πάνω στους οποίους έχτισε, φτάνοντας όντας κυρίαρχος στην κατάκτηση του πρώτου σετ (18-25, 1-0).

Διαφορετική εικόνα στο 2ο, με τον ΠΑΟΚ να αποκτάει ελαφρές προβάδισμα με άσσο τη Στράντζαλη (3-5). Οι «κιτρινόμαυρες» φανερά βελτιωμένες επιθετικά βρήκαν λύσεις από την Σίλβα (15-16) η οποία συμπλήρωνε τη Τσούμπα που αποτελούσε τη πρωταγωνίστρια των γηπεδούχων. Η Κενυάτισσα διαγώνια πήρε την ομάδα από το χέρι ισοφαρίζοντας σε καθοριστικά σημεία (18-18), για να δώσει και τα ηνία στον Άρη για το 21-20. Το σύνολο του Φενόλιο αντέδρασε προσωρινά με τη Στράντζαλη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυρες» είχαν ανεβάσει για τα καλά στροφές, παίρνοντας το... θρίλερ και μαζί την ισοφάριση (27-25, 1-1).

Αποφασισμένος να μη μπει σε νέες περιπέτειες ο ΠΑΟΚ απέκτησε από νωρίς διαφορά στο 3ο σετ (3-6). Σε εκείνο το σημείο η Στράντζαλη πήγε στη γραμμή του σερβίς, με το ματς να διακόπτεται προσωρινά λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς των φιλάθλων του Άρη. Μετά τη διακοπή, οι «ασπρόμαυρες» άνοιγαν όλο και περισσότερο τη ψαλίδα (9-18), και με πολυφωνία επιθετικά, αλλά έχοντας περιορίσει και τα λάθη τους, εκμεταλλεύτηκαν την κακή υποδοχή των γηπεδούχων και έφτασαν χωρίς δυσκολία στο 2-1 «κλείνοντας» το σετ στο 17-25.

Στο τέταρτο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι και συνεχίσει αήττητος τις υποχρεώσεις του. Αφήνοντας πίσω του όποιες... προκλήσεις του παρουσιαστήκαν, ο Δικέφαλος με τρομερό βόλεϊ δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα πάρει το τρίποντο. Έτσι με 20-25, οι «ασπρόμαυρες» έκαναν το 1-3 και παράλληλα το 6Χ6 στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 18-25, 27-25, 17-25, 20-25

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.