«Βοήθησε πολύ και στο μάρκετινγκ ο Καγκάβα, του ταιριάζει το κυριαρχικό παιχνίδι»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Ο Πάμπλο Καρέρα, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σαραγόσα, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις ημέρες και τα έργα του Ιάπωνα άσου στην ισπανική ομάδα. «Ήταν λίγο περίεργη η περσινή σεζόν για τον Καγκάβα. Είναι πολύ ποιοτικός, αλλά το πρωτάθλημα της Β' Ισπανίας είναι απαιτητικό. Ειδικά όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, με τις μπαλιές που μοιράζει, είναι καταπληκτικός. Έχει δύο πρόσωπα. Φάνηκαν στη Σαραγόσα. 

Αν τα παιχνίδια πάνε στη δύναμη και η ομάδα του πρέπει να κυνηγήσει τον αντίπαλο δεν είναι το καλύτερό του. Του ταιριάζει το κυριαρχικό παιχνίδι, να είναι αυτός που θα χτίζει τις επιθέσεις. Εκεί φαίνεται η ποιότητά του. Και με αυτό τον τρόπο κουμπώνει πολύ καλά» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Ήταν ένας σταρ και το καταλάβαμε. Στις συνεντεύξεις Τύπου έδιναν παρουσία και Ιάπωνες δημοσιογράφοι. Βοήθησε πολύ στο μάρκετινγκ, έκανε πολλές πωλήσεις η Σαραγόσα έχοντας για ποδοσφαιριστή τον Καγκάβα. Θα δώσουν, σίγουρα, βαρύτητα και τα ασιατικά ΜΜΕ. Θα έρθουν Ιάπωνες για να δουν παιχνίδια του, το είδαμε στη Σαραγόσα αυτό. Είχε πολλά έσοδα η Σαραγόσα από Ιάπωνες φίλους του που τον έβλεπαν από κοντά. Για αθλητικούς λόγους μπορεί να μην ήταν τόσο απαραίτητος, ωστόσο, για λόγους μάρκετινγκ ήταν. Δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο για οικονομικούς λόγους».  

Τέλος ανέφερε: «Ξέραμε ότι συζητάει με τον ΠΑΟΚ και ότι είναι κοντά σε συμφωνία. Θέλει να γίνει ξανά σημαντικός ποδοσφαιριστής. Υπάρχει μόνο η αβεβαιότητα για το πόσο έτοιμος είναι. Τελευταία φορά αγωνίστηκε τον Ιούλιο του '20, στα πλέι οφ ανόδου. Μένει να φανεί πόσο χρόνο χρειάζεται για να προσαρμοστεί. Ολο αυτό το διάστημα είχε προσωπικό γυμναστή και μαζί με έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Ντάνιες Τόρες, έκαναν μαζί πρόγραμμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.