Βογιατζόγλου: «Στόχος μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βογιατζόγλου.

Ο νεαρός αθλητής βόλεϊ μίλησε για το τουρνουά beach volley «Thessaloniki Grand Slam», που θα λάβει χώρα  από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου, σημειώνοντας πως έχουν υψηλούς στόχους με τον συμπαίκτη του, Αλέξανδρο Κουρτίδη, με κορυφαίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο Metromedia για τη στήριξη που έχουμε δεχθεί από την πρώτη στιγμή. Είμαστε στο κυρίως ταμπλό στους αγώνες και θα δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα το Σάββατο και αν όλα πάνε καλά θα αγωνιστούμε και την Κυριακή. 

Είσαι ελεύθερος, είναι ένα άθλημα που είναι πολύ κοντά στο ατομικό, παρά το ότι παίζεις με συμπαίκτη και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Το όνειρο μου είναι να φτάσω στους  Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το πρώτο όνειρο που αφορά την εκπροσώπηση της Ελλάδος στο εξωτερικό, έγινε».

Ενώ πρόσθεσε: «Για τον Αλέξανδρο θα έλεγα ότι έχει περισσότερες παραστάσεις από εμένα και στο εξωτερικό και ξέρει το άθλημα από μικρή ηλικία και συνθέτουμε ένα πολύ καλό δίδυμο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομοσπονδία που μας στηρίζει, τον σύλλογο «Beach Volley El bandana» αλλά και τον «ΠΕΡΣΕΑ» , σύλλογο στον οποίο ανήκω, που ωθεί τους παίκτες να ασχοληθούν με το άθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.