«Βλέπουν» Σφιντέρσκι στη Σέλτικ- Τι θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ αν παραχωρηθεί ο Πολωνός

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια συντηρεί σε σημαντικό βαθμό τα ταμεία του χάρη στις μεγάλες μεταγραφές. Το σημείο- κλειδί, ωστόσο που πάντα φροντίζει να διευθετήσει με προσοχή είναι το ποσοστό μεταπώλησης. Μια λεπτομέρεια, που σε πολλές περιπτώσεις του έχει αποφέρει σημαντικά κέρδη. Το ίδιο επιδιώκει και από μια πιθανή μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σκωτία ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι ένας από τους επιθετικούς που βρίσκονται στις λίστες του Άγγελου Ποστέκογλου για την ενίσχυση της Σέλτικ. 

"Ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι υποδείχθηκε ως ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει τα τελικά του Μουντιάλ. Παρόλο που έκανε τελικά μόνο μια συμμετοχή με την Εθνική έχει ήδη δημιουργήσει όνομα στη διεθνή σκηνή.

Ο Σβιντέρσκι έχει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές με την Πολωνία και αγωνίζεται για την Σάρλτο στις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη έχοντας παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και την Γιαγκελόνια" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύματα τα οποία σίγουρα αφυπνίζουν και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, καθώς διατηρεί ένα εύλογο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Έτσι, το ενδεχόμενο επιστροφής του Πολωνού επιθετικού στην Ευρώπη είναι ένα θέμα που μπορεί να αποφέρει έσοδα στα ασπρόμαυρα ταμεία.

Και αυτό διότι ο Δικέφαλος έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματα του πρώην ποδοσφαιριστή του που φτάνει στο 20%, με την προυπόθεση τα χρήματα που θα εισπράξουν οι Αμερικανοί να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια που ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν, δηλαδή αν πουληθεί με 6 εκατομμύρια, ο ΠΑΟΚ  θα πάρει το 20% του ενός εκατομμυρίου.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σάρλοτ πάντως ο Σβιντέρσκι δεν παραχωρείται και μάλιστα η τιμή στην οποία των αξιολογούν είναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς λόγους να παρακολουθεί την εξέλιξη του Πολωνού επιθετικού που αποχώρησε από την Τούμπα τον Γενάρη του 2021 για το MLS.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.