Βλέπει μπροστά και φτιάχνει ομάδα ο Άρης

Μάνος Χατζάκης27 Ιουνίου 2020

Ο,τι έγινε... έγινε. Ενα λεπτό ήταν αρκετό, για να βγάλει τον Αρη εκτός συνέχειας στο Κύπελλο, αλλά όχι εκτός τροχιάς. Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να αντικρίσουν την πραγματικότητα και να προσαρμοστούν στις ανάγκες τους, θέτοντας συγκεκριμένες προτεραιότητες.

Ακόμη κι αν η ομάδα προκρινόταν στον τελικό, το γενικό πλαίσιο θα παρέμενε ίδιο. Απλώς, τώρα, επισπεύδονται οι διαδικασίες, ώστε οι Θεσσαλονικείς να βάλουν τα πράγματα... κάτω και να συνεχίσουν το έργο τους που περιλαμβάνει -πρώτιστα- τη διατήρηση του υπάρχοντος κορμού. 

Παράλληλα, στο πίσω μέρος τους μυαλού τους υπάρχει η ενεργοποίηση του μεταγραφικού πλάνου, αρκεί να συντρέξει η βασικότερη των προϋποθέσεων, δηλαδή η άρση του απαγορευτικού. Η πολύ πιθανή πώληση Φετφατζίδη μάλιστα θα φέρει και ρευστότητα... 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θόδωρος Καρυπίδης εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι θέμα λίγων ημερών έως ότου έρθουν ευχάριστα νέα για την ΠΑΕ, όπως άλλωστε έκανε και το τελευταίο διάστημα. Η στάση του δεν έχει αλλάξει και περιμένει -με τη σειρά του- την πολυπόθητη δικαίωση, απ' όπου κι αν αυτή προέλθει.

Οπως και να' χει, ο αποκλεισμός από τον τελικό δεν σημαίνει παραίτηση από την προσπάθεια στα play off. Οι ποδοσφαιριστές δικαιολογημένα νιώθουν απογοήτευση, αλλά ο δρόμος έχει συνέχεια, άρα πρέπει να δώσουν το... είναι τους, για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με θετικό τρόπο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.