Μπαράλες, μεταξύ των επιλογών για φορ

Μάνος Χατζάκης07 Ιανουαρίου 2021

Την προοπτική συνεργασίας με τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, εξετάζουν στον Αρη. Το όνομα του αργεντινού φορ έχει πέσει στο τραπέζι και δεν περνά απαρατήρητο.
Το ενδιαφέρον, εκ μέρους των Θεσσαλονικέων, είναι υπαρκτό, ωστόσο η βασική λεπτομέρεια στο θέμα είναι ότι, αν θέλουν τον αποκτήσουν, πρέπει να πληρώσουν στους Αρκάδες με τους οποίους έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.
Ο Μπαράλες πραγματοποιεί εξαιρετικό Πρωτάθλημα έχοντας οκτώ γκολ σε 13 συμμετοχές, ενώ έχει κερδίσει και δύο πέναλτι.
Πάντως, πρέπει να διευκρινιστεί πως στην Αλκμήνης κοιτάζουν και προς διάφορες άλλες κατευθύνσεις, κυρίως ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι ελεύθεροι, αλλά διαθέτουν ικανοποιητικό βιογραφικό. Αν δεν τελεσφορήσουν, τότε είναι πιθανό να στραφούν προς την περίπτωση του Μπαράλες, ο οποίος στις 27 Ιανουαρίου κλείνει τα 34 του χρόνια.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στη χώρα μας, κυρίως με τη φανέλα του Αστέρα, αλλά και της Λαμίας, οπότε είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει. Παράλληλα, αρέσει και στον Ακη Μάντζιο, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στο "Κλ. Βικελίδης".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.