Βλέπει μόνο μπροστά και... ψηλά έτοιμος και αποφασισμένος για όλα ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μπούζας24 Απριλίου 2021

INFO: Η επέλαση του δικέφαλου ανησύχησε πολλούς. Ιδιαίτερα αναστατώθηκαν κάποια λιμά, αλλά και συγκεκριμένα λαμόγια που κινούνται τυχοδιωκτικά στον χώρο.

Μετά και από την δεύτερη θριαμβευτική του επικράτηση, ο ΠΑΟΚ όπως διαπιστώθηκε από συγκεκριμένα εξωαγωνιστικά επεισόδια αλλά και μέσα από τις «ερμηνείες» που δόθηκαν σε αυτά, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία κι έναν ιδιαίτερο προβληματισμό στο γνωστό πλέον αντιΠΑΟΚτσήδικο συνασπισμό. Η προπαγάνδα του οποίου έχει χάσει τον μπούσουλα της και την ψυχραιμία της κι επιδίδεται σε μια σπασμωδική, αναποτελεσματική και αυτοαποκαλυπτική επιχείρηση σπίλωσης, επινοώντας ή διαστρεβλώνοντας ότι θα μπορούσε να αποδειχθεί ενοχοποιητικό για τον δικέφαλο. 

Στην πρώτη γραμμή τα ΜΜΕ του προέδρου του Ολυμπιακού με ναυαρχίδες τα ΝΕΑ και το MEGA, που δεν διστάζουν να μεγεθύνουν ή να εξαφανίζουν κατά περίσταση ό,τι πιστεύουν πως θα βλάψει τον ΠΑΟΚ. Όσοι είχαν την ευκαιρία αλλά και την... ατυχία να παρακολουθήσουν την προαναγγελία της τηλεοπτικής αθλητικής εκπομπής του MEGA, θα είδαν και θα άκουσαν με ποιο τρόπο επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί το «επεισόδιο» που προκάλεσε – πάντοτε κατά την άποψη τους – ο κόουτς του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το οποίο κατά την άποψη της παρεούλας που αποτελεί το τιμ του κυρίου Κατσαρού συμπεριλαμβανομένων και των κ.κ Χελάκη, Σακελλαρόπουλου υποχρέωσε τον πρόεδρο των γηπεδούχων να ζητήσει εξηγήσεις (!) από τον Ουρουγουανό κόουτς. Κι αυτό το έκαναν πριν ακόμη πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη. 

Έβγαζαν λοιπόν «στη σέντρα» τον Πάμπλο επιχειρώντας εκ προϊμίου να τον στήσουν στον τοίχο και κατ΄επέκταση να ενοχοποιήσουν τον ΠΑΟΚ. Οι άσχετοι και ανεκδιήγητοι δεν έκαναν τον κόπο να σηκώσουν ένα τηλέφωνο – στοιχειώδης δημοσιογραφική υποχρεώση – ώστε να πληροφορηθούν τι ακριβώς έγινε. Και να σκεφτεί κανείς ότι είχαν και πολύ «δικούς τους» ανθρώπους εδώ πάνω. Προχώρησαν προκλητικά και αβασάνιστα με το γνωστό θράσος που τους διακρίνει, προφανώς αισθανόμενοι το χρέος και την ευθύνη να υπερασπιστούν κάποιον φίλο ή αν θέλετε σύμμαχο. Πήραν θέση χωρίς να έχουν γνώση των όσων συνέβησαν. Θα μου πείτε ποιος σέβεται και λαμβάνει υπόψιν τους στρατευμένους εκπροσώπους της ενημέρωσης, όταν αυτοί δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη για τις μπούκες του αφεντικού τους και τις απόπειρες λιντσαρίσματος των αντιπάλων μέσα στο κολαστήριο του Φαλήρου. 

Δεν θα σταθώ στο «επεισόδιο», λίγο – πολύ όλοι θα πληροφορηθήκατε κάποιες λεπτομέρειες από όσα παρουσίασε ο Κυριάκος Θωμαΐδης χθες στο Metropolis και στην εκπομπή «Σέντρα» του Γιώργου Μπούζου. Όμως ο τρόπος που παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ του λιμανιού αλλά και από συμπολίτες μας άτολμους και φοβισμένους - αλήθεια γιατί (;) - ή ενταγμένους από καιρό στο αντιΠΑΟΚτσήδικο μπλοκ, προκαλεί. Σαν λόγος του αναφέρεται μία δήθεν χειρονομία του Πάμπλο Γκαρσία πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και τη στιγμή που ο κόουτς του ΠΑΟΚ έμπαινε στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες του. Τότε που δέχθηκε μια άγρια επίθεση και «λούστηκε» από ένα υβρεολόγιο πεζοδρομίου και υποκόσμου, το οποίο αφορούσε τον ίδιο και ιδιαίτερα την σύζυγο του. 

Το αν έγινε ή δεν έγινε η χειρονομία ή αν έγινε όπως το υποστηρίζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης του προέδρου των γηπεδούχων, είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν αρκετοί που ήταν μπροστά και αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο. Όμως ο κάθε λογικός και σοβαρός άνθρωπος τη συγκεκριμένη στιγμή αναρωτιέται: Αυτό έγινε πριν από τον αγώνα, κάτι που άφηνε την ευκαιρία είτε να ζητηθούν εξηγήσεις εκείνη τη στιγμή, ακόμη πιο λογικά και πιο σίγουρα στο ημίχρονο, αλλά και πιο ψύχραιμα στα γραφεία του συλλόγου. 

Επαναλαμβάνω ότι δεν θα σταθώ στο «επεισόδιο», όπως παρουσιάστηκε ή και αποσιωπήθηκε και από τους εδώ εκπροσώπους της ενημέρωσης. Όμως θεωρώ πολύ βολικό και σχεδόν στημένο το πλάνο της NOVA στο κέντρο του γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα που όλα ήταν ήρεμα να παρουσιάζεται ο πρόεδρος των γηπεδούχων συνοδευόμενος από τους άντρες της ασφαλείας του (!!!) - αλήθεια για ποιο λόγο φυλάσσεται; - να πλησιάζει τον Πάμπλο Γκαρσία και απευθυνόμενος να του ζητά εξηγήσεις για κάτι που προφανώς θεωρείται λήξαν και μικράς διαρκείας. Λέγεται ότι στην αντιπαράθεση ανταλλάχθηκαν βαριές κουβέντες. 

Επαναλαμβάνω δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό το κατά την ταπεινή μου άποψη στημένο περιστατικό κι αυτό γιατί δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Οι παρόντες γνωρίζουν τι συνέβη. Οι απόντες, όσοι είναι ψαγμένοι, δεν δυσκολεύτηκαν να βγάλουν συμπέρασμα. 

Θα προχωρήσω λοιπόν ένα βήμα παρακάτω θέλοντας να διαπιστώσω πως προσεγγίζουν αυτού του είδους τις περίεργες συμπεριφορές οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και πως σκέφτονται να αντιδράσουν και το κυριότερο να προστατέψουν την ομάδα από τυχόν παρενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την πορεία της. Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: «Εμείς βλέπουμε μόνο μπροστά και ψηλά. Αδιαφορούμε πλήρως και παγερά για το τι σκέφτονται κάποιοι που δεν έχουν την στοιχειώδη προνοητικότητα να κρύψουν το αβυσσαλέο μίσος τους για τον ΠΑΟΚ». 

Θεωρώ πως «έχουν γνώση οι φύλακες». Η οικογένεια - ΠΑΟΚ είναι έτοιμη και αποφασισμένη να προστατέψει και να στηρίξει την ομάδα της, ώστε να ολοκληρώσει με επιτυχία την προσέγγιση των στόχων της.

ΥΓ: Είναι δυνατόν; Κι όμως έγινε! Στον τόπο του μαρτυρίου και του εγκληματικού μπούλινγκ που υπέστη ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος, κατέθεσε ένα μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας και της γενναιότητας που επέδειξε, απέναντι στον αρχιμπουκαδόρο πρόεδρο, κλείνοντας τα μάτια του στο κραυγαλέο πέναλτι του Παπασταθόπουλου. Κρίμα...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.