Αυτός είναι ο κανονισμός, δεν μπορώ να ακούω όσους υποστηρίζουν πως είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος

Γιώργος Ζαΐρης16 Ιανουαρίου 2022

Είναι προφανές πως αν ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει και ξαφνικά οι παίκτες του έβλεπαν τον Φωτιά να γυρίζει τη φάση πίσω και να δίνει πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ το ξενέρωμα θα ήταν μεγάλο και δικαιολογημένο. Οπως ακριβώς το βίωσε ο Νιόμπλιας και οι ποδοσφαιριστές του και είναι απόλυτα κατανοητό. 

Αλλά ναι αυτός είναι βλακώδης και άδικος αλλά είναι κανονισμός. Και απλά εφαρμόστηκε χθες στην Τούμπα. Δεν θέλω να το κουράσω γιατί δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτούς που υποστηρίζουν πως είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. 

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ αν πρέπει να κρατήσει κάτι από το χθεσινό ματς δεν είναι μόνο η νίκη του. Πρέπει να τον προβληματίσει η εικόνα του πρώτου μέρους ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ εκεί που τα λάθη δεν συγχωρούνται γιατί πολύ απλά έχουμε ματς Κυπέλλου. 

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε ένα από τα χειρότερα ημίχρονα από την αρχή της σεζόν. Είναι όμως προφανές πως στο δεύτερο μέρος έστειλε πολλά θετικά μηνύματα. Πλέον δεν αποτελεί είδηση ο... σκόρερ Κούρτιτς. 

Στη φάση του δεύτερου γκολ είδαμε μια ανάπτυξη της ομάδας από τις παλιές καλές εποχές. Με έναν συνεπή Λύρατζη και έναν Ζαμπά και Μπίσεσβαρ να φροντίζουν να δείξουν την ποιότητα τους για να έρθει το τελείωμα από τον Σλοβένο.

 Σημαντικό πως πήρε ψυχολογία με το γκολ ο Σφιντέρσκι. Σημαντικό πως πήραν ανάσες παίκτες που την Τετάρτη θα πρέπει να τρέξουν πολύ. Επιβεβαίωσε ο Ινγκασον πως τη θέση του δεξιού στόπερ δεν πρέπει να την έχει άλλος.

 Ο Κρέσπο πήρε ένα ματς στα πόδια του και επίσης είναι θετικό αφού τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν μπορεί όλα να τα παίξει ο Μιχαηλίδης ή ο Μιχάι. Είναι επίσης ξεκάθαρο πως ο Μιτρίτσα δεν μπορεί να προσφέρει αυτά για τα οποία τον επέλεξε η ομάδα. Για να είμαι πιο σαφής ακόμη και αν έρθει πρόταση για να διακοπεί ο δανεισμός του ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να το σκεφτεί. 

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα χρειάζεται βελτίωση. Και περιμένουμε και να «μπει» και ο Σάστρε και όπως όλα δείχνουν και ο Σοάρες. Αλλά την Τετάρτη η ομάδα χρειάζεται καλύτερη εμφάνιση. Αλλά σίγουρα οι επιλογές του Λουτσέσκου θα είναι διαφορετικές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.