Βιτριόλι: Το έγγραφο με το οποίο ζήτησε άδεια η κατηγορούμενη!

Metrosport Team12 Ιουνίου 2020

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το έγγραφο με το οποίο η 35χρονη ζήτησε άδεια από τη δουλειά της για σοβαρούς προσωπικούς λόγους όπως δήλωσε και φαίνεται να προέβη στην επίθεση εναντίων της Ιωάννας.

Η κατηγορούμενη δεν πήγε στη δουλειά της την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Το newsit.gr σας παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα. Φωτογραφίες και βίντεο.


Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας για την 35χρονη που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η γυναίκα που φέρεται να έκανε τη φρικιαστική πράξη, πήρε άδεια από τη δουλειά της την ημέρα της επίθεσης, στις 20 Μαΐου, ενώ την προηγούμενη ημέρα – που φέρεται να αποπειράθηκε να επιτεθεί στην 34χρονη- είχε καθυστερήσει να πάει στην εργασία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 35χρονη υποστηρίζει πως πηγε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ως Ελληνοαμερικανίδα, χωρίς όμως να απαντά σε περαιτέρω ερωτήσεις των Αρχών. Ποιο σεμινάριο, ποιον επισκέφθηκε, γιατί έφυγε τρέχοντας. Η 35χρονη δεν αμφισβητεί την παρουσία της στον τόπο της επίθεσης, αλλά αναφέρει ότι πήγε σε σεμινάριο. 

Η δικογραφία «φωτιά»

Η συστηματική και μεθοδική δουλειά των αστυνομικών αποκαλύπτεται μέσα από το υλικό του διαβιβαστικού για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Το newsit.gr αποκαλύπτει «διαβάζοντας» την δικογραφία το μοιραίο λάθος που έκανε η 35χρονη που φέρεται να είναι εκείνη που σημάδεψε για πάντα την όμορφη κοπέλα. Και η 35χρονη φαίνεται ξεκάθαρα και όπως τα στοιχεία εναντίον της είναι αδιάσειστα.


Στην δικογραφία όπως θα διαβάσετε παρακάτω περιέχονται τα πειστήρια όπως η περούκα, η καμπαρντίνα και τα ρούχα που φορούσε στην επίθεση, η τηλεκάρτα που την «έκαψε» αλλά και η συγκλονιστική κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας. Επίσης, η μαρτυρία – κλειδί της οδηγού ταξί όπως και οι διάλογοι που είχε μαζί της αλλά οι περιγραφές των ανθρώπων που έζησαν τις δραματικές στιγμές της Ιωάννας λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Από την στιγμή που ταυτοποίησαν την 35χρονη οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της στου Ζωγράφου και στην δικογραφία που σας παρουσιάζει το newsit.gr θα δείτε ότι βρήκαν και κατάσχεσαν ρούχα τα οποία απεικονίζεται να φοράει και στις εικόνες από τις κάμερες κυκλοφορίας την παραμονή και την ημέρα της επίθεσης. Όπως αναφέρουν, στο διαμέρισμα 3ου ορόφου της 35χρονης βρήκαν και κατάσχεσαν: ένα σακίδιο πλάτης μαύρου χρώματος, ένα παλτό χρώματος μπεζ καφέ και ένα υφασμάτινο παντελόνι τύπου καμπάνα.

Επίσης, αναφέρουν ότι βρήκαν μια τηλεκάρτα και μια καστανή περούκα που μοιάζει με το χρώμα των μαλλιών της 35χρονης. Οι αστυνομικοί περιγράφουν πως τα ρούχα που φορούσε η δράστης την ημέρα της επίθεσης είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ έχουν ταυτοποιήσει και την τηλεκάρτα με την οποία έκανε τις κλήσεις στην εταιρεία ταξί. 

Λένε ακόμα: «Η δράστρια ήταν σε θέση να αναγνωρίσει το θύμα γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ανήκε στον κύκλο της και όπως προέκυψε, η 35χρονη γνωρίζει την Ιωάννα.


Όπως αναφέρεται επίσης, η ίδια η φερόμενη ως δράστης αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την Ιωάννα, ενώ από την εξέταση του ιστορικού της στο τηλέφωνο προκύπτει η αναζήτηση για αγορά περούκας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.