Βίτορ Ολιβέιρα: «Η μεταγραφή θα ευνοήσει ΠΑΟΚ και Σοάρες»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Γκιμαράες για τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι το next big thing της πατρίδας του και ο Βίτορ Ολιβέιρα, ένας προπονητής που δούλεψε μαζί του, υποστήριξε ότι είναι καλός και ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι είναι τεχνίτης, διαθέτει καλό αριστερό πόδι, γνωρίζει να παίζει άμυνα και επίθεση και έχει καλά χτυπήματα στα στημένα.

Τέλος, επισήμανε ότι είναι ένας σωστός επαγγελματίας και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα καλό παιδί ως άνθρωπος. Αυτό είναι σημαντικό καθώς στα αποδυτήρια είναι πολύ καλός με τους συμπαίκτες του. Γνωρίζει να παίζει σε μεγάλες ομάδες. Είναι τεχνίτης, έχει καλό αριστερό πόδι και ξέρει να αμύνεται και να επιτίθεται. Έχει πολλά χτυπήματα φάουλ και κόρνερ. Πιστεύω ότι είναι μικρός αλλά μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ τον ίδιο.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα και τις ομάδες. Το ότι έπαιζε στην Γκιμαράες δείχνει ότι είναι καλός. Δεν είναι εύκολος σύλλογος η Γκιμαράες. Είναι ένας παίκτης που ο κόσμος δεν γνωρίζει αλλά εκείνος ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Είναι επαγγελματίας και είναι πολύ καλός παίκτης».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.