Βισκαδουράκης: «Μπράβο στη Θεσσαλονίκη για το sold out στο Black Bachelor»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε απολαυστική συνέντευξη στο Metropolis 95.5 με αφορμή την ταινία Black Bachelor.

«Άσε την ταινία... (γέλια). Το Black Bachelor είμαι μία μαύρη κωμωδία. Μπλέκουμε σε έναν πύργο σαν black family. Η προσπάθεια είναι συνολική και χειροκροτήθηκε από την Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα πανελλαδικά» τόνισε και πρόσθεσε: «Όλα τα λεφτά είμαι εγώ, αλλά... έφυγα έχει χωρίς λεφτά! Έχει γίνει μία ωραία δουλειά και θέλω να πω μπράβο στην Θεσσαλονίκη. Δεν περίμενα ημέρα Γρηγορόπουλου και με βροχή η αίθουσα να είναι sold out. Να αγαπάτε την Θεσσαλονίκη!»

Συστήθηκε στο κοινό του Metropolis 95.5 αποκαλύπτοντας κάποια από τα ενδιαφέροντά του: «Είμαι του ποδοσφαίρου και του τάβλι... Είμαι... γαύρος και ένας αποτυχημένος μπαμπάς γιατί ο γιος μου είναι Παναθηναϊκός και λίγο ΠΑΟΚ! Και μου βάζει κάθε μέρα τους ύμνους. Ο Ιερώνυμος είναι πέντε ετών. Του αρέσουν τα μαύρα ρούχα του ΠΑΟΚ και επειδή στην Καρδίτσα είχαμε ένα πράσινο john deere έγινε Παναθηναϊκός. Μου λέει η γυναίκα μου ο Θεός τιμωρεί!

Έχω φτάσει μέχρι και Τούμπα με τον Όλεγκ Μπλαχίν, έχω πάει σε πολλά γήπεδα με τον Ολυμπιακό. Δούλευα στο καμαρίνι του Ζουγανέλη στο Αβαντάζ και μας είπε ο επιχειρηματίας ο Γκόγκος το βράδυ θα πάμε να δούμε ΠΑΟΚ και είδα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εννοείτε ότι δεν πανηγυρίσαμε, ήμουν... κότα λιράτη. Αλλά αυτός ο φανατισμός σήμερα μου την δίνει. Τότε υπήρχε καζούρα. Μεγάλωσα στη Θήβα και στην Λιβαδειά στο ορφανοτροφείο, μετά στην Αθήνα έκανα διάφορες δουλειές και μετά το Αβαντάζ έγινα ηθοποιός...»

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν την εποχή του κορωνοϊού σημείωσε: «Ο κορωνοϊός μας διέλυσε, προσωπικά με έχει σακατέψει, έχουμε φτάσει στα 50 και παίρνουμε μισθό 18χρονου. Σκέφτομαι να κάνω και δεύτερη δουλειά. Ευτυχώς τις ξέρω και δεν τις φοβάμαι. Εγώ έγινα ηθοποιός γιατί με ανέβασαν στη σκηνή. Ήμουν στα πρώτα βήματα του MEGA. Ήμουν ανιματέρ, εμψυχωτής. Και κάποια στιγμή σε ένα γύρισμα με έβαλαν να παίξω. Κάνουμε ωραία δουλειά. Πρέπει να την αγαπάμε. Από κάτω ο κόσμος χειροκροτάει, σου κάνουν δώρα...»

Για τα γεγονότα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη υπογράμμισε: «Το θέατρο έχει ανάγκη από τον Φισκαδουράκη, τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη; Θα συνεχίσει να υπάρχει. Καλά κάνουν και είναι φυλακή, μπράβο στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Περίμενα να ξεσκεπαστούν και άλλα γεγονότα. Πάντα έλεγα στα παιδιά να μην βλέπουν μόνο το μπροστά, είναι μία δουλειά που έχει πολλές παγίδες.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.