VIRAL: Δημοσιογράφος μετέδωσε σε έξι γλώσσες τις εξελίξεις στην Ουκρανία!

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2022

Ένας δημοσιογράφος έχει γίνει viral αφού μετέδωσε την είδηση ​​για την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία σε έξι διαφορετικές γλώσσες.

Ο Philip Crowther είναι Διεθνής Συνεργάτης Ανταποκριτής του Associated Press και μετέδωσε τις εξελίξεις σε έξι διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Λουξεμβουργιανά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ο Κρόουθερ εξήγησε: «Υπάρχει ένας πόλεμος με δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Ρωσία στα ανατολικά, στην περιοχή του Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, παρόλα αυτά, η πρωτεύουσα του Κιέβου είναι σχετικά ήρεμη».

Ο ίδιος μοιράστηκε στα social media την μετάδοση γράφοντας στην ανάρτηση: «Κάλυψη σε έξι γλώσσες από το #Kyiv με το @AP_GMS. Με αυτή τη σειρά: Αγγλικά, Λουξεμβουργιανά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά και Γερμανικά».

Τα σχόλια στην ανάρτηση ήταν πολλά και σχεδόν όλοι οι χρήστες ήταν εντυπωσιασμένοι:

«Αυτός ο τύπος μιλάει ισπανικά με καλύτερη προφορά από τον μισό πληθυσμό της Ισπανίας», «Ήξερα ότι τα Λουξεμβουργιανά υπήρχαν, αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα πραγματικά, ακόμα κι όταν περνούσα διακοπές εκεί...», «Νιώθω ότι πρέπει να πάρει έξι μισθούς...», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Ένας άλλος συνέκρινε τον δημοσιογράφο με τον 007, γράφοντας: «Είναι ο πραγματικός Τζέιμς Μποντ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.