Βίντεο σοκ: Ληστής μπαίνει σε κατάστημα και σημαδεύει με το όπλο μητέρα και το μωρό της

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Αδίστακτος ληστής τόλμησε να σημαδέψει με το όπλο του μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο ληστής που φορούσε μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου πλησίασε στο ταμείο και πήγε στη γυναίκα υπάλληλο και απαίτησε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Όταν είδε δίπλα μία γυναίκα με το μωρό στα χέρια της, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο πάνω στο βρέφος, για να πανικοβάλει ακόμη περισσότερο την υπάλληλο και να την αναγκάσει να του δώσει τα χρήματα.

«Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;», λέει η σοκαρισμένη μητέρα στον Alpha.

«Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», είπε η υπάλληλος.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης είχε συνεργό και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.